Auton vuokraus toimipisteestä Eindhoven Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Eindhoven Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Eindhoven Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Eindhoven Lentoasema

Osoite

Luchthavenweg 13b, 5657 EA Eindhoven, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 22:00
La - Su
08:00 - 16:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Eindhoven Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Autonvuokraus Eindhovenin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja, palvelevat aukioloajat sekä osaavan henkilökunnan, joka auttaa sinua autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Sixt autonvuokraus Eindhovenin lentoasemalla sijaitsee terminaalin ulkopuolella, sen välittömässä läheisyydessä ja on mutkatonta löytää. Toimipisteemme Eindhovenin lentoasemalla löydät helposti kävelemällä terminaalista kohti exit-kylttiä eli uloskäyntiä, ulkona jatka kävelyä eteenpäin, jolloin noin 50 metrin päässä näet rakennuksen, jonka yläpuolella näet Car Rental eli autovuokraamo kyltin. Kyseisestä rakennuksesta löydät myös toimipisteemme. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja matkustitpa sitten yksin tai isommalla porukalla. Helpot ja taloudelliset sedanit ovat hyvä valinta niin työmatkustajalle kuin myös esimerkiksi pariskunnille. Jos puolestaan matkustat lasten kanssa tai kaveriporukalla voit valita mieleisesi esimerkiksi maasturi ja farmarimalleistamme. Jos taas reissussa on suurempi porukka ja haluatte matkustaa yhdessä, on minibussi oiva valinta. Muista myös että emme voi vielä varausvaiheessa luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Autonvuokraus Eindhovenin lentoasemalla on kätevä tapa aloittaa lomasi. Tutustu koko valikoimaan netissä ja varaa sopiva menopeli juuri sinun tarpeisiisi!
Ota vuokra-auto Eindhovenin lentoasemalla heti käyttöösi

Ota vuokra-auto Eindhovenin lentoasemalla heti käyttöösi

Varaamalla vuokra-auton etukäteen nettisivuiltamme varmistat että saat vuokra-auton heti käyttöösi saavuttuasi ja pääset heti matkaan kohti määränpäätäsi. Lentokenttä sijaitsee 9 kilometrin matkan päässä kaupungin keskustasta, autolla taitat sen noin 15 minuutissa. Halutessasi voit vuokrata auton myös toisesta Sixt toimipisteestämme, joka sijaitsee kaupungin keskustassa.
Näe Alankomaat ja sen eteläiset nähtävyydet

Näe Alankomaat ja sen eteläiset nähtävyydet

Eindhoven on Alankomaissa sijaitseva, maan viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee maan etelä-osassa. Vuokraamalla auton näet ja koet helposti kaiken mitä kaupungilla on tarjota. Tutustu kaupungin lukuisiin museoihin ja näe De Admirant, joka on kaupungin korkein rakennus ja sijaitsee toisen nähtävyyden, Witte Damen läheisyydessä. Evolution puolestaan on vaikuttava ufoa muistuttava rakennus, joka on rakennettu tuotemerkki Philipsin 75-vuotisjuhlan kunniaksi. Kaupungista löydät myös muutamia näkemisen arvoisia kirkkoja, kuten Oude Toren, joka on kaupungin vanhin kirkko. Kaupungissa on myös elävä kulttuuritarjonta, konsertteja ja näytöksiä on lähes päivittäin. Vuokra-autolla voit helposti lähteä tutustumaan myös kaupungin ympäristöön ja läheisiin kyliin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Eindhoven Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Eindhoven Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Eindhoven Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Eindhoven Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Eindhoven Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1279 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Eindhoven Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Eindhoven Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Eindhoven Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Eindhoven Lentoasema

Näytä lisää