Autonvuokraus
Gouda
Piilota
Alankomaat // Gouda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gouda

Suunnitellessasi matkaa Goudaan, kannattaa autonvuokraus hoitaa Sixt Autovuokraamosta kätevästi jo ennen matkaasi. Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisävarusteet. Valitse työmatkalle kätevä henkilöauto tai matkustaessasi perheen tai ryhmän kanssa tilava farmari, maasturi tai minibussi suuremmalle porukalle. Mikäli haluat matkaasi hieman luksusta, löytyy valikoimastamme myös urheilu- ja avoautoja. Erilaisia malleja ja lisäpalveluita löytyy moniin eri tarpeisiin. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme ja lisäpalvelumme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Rotterdam

  Sixt Autonvuokraus
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Luotettavaa autonvuokrausta Goudassa

Goudaa lähimmän Sixt Autovuokraamon löydät Rotterdamista, noin puolen tunnin ajomatkan päästä. Valikoimastamme löydät matkaasi sopivan vuokra-auton uusimmissa automalleissa sekä kattavan valikoiman lisäpalveluita. Lisäpalveluistamme suosittelemme GPS-navigaattoria, jolla suunnistaminen Alankomaissa käy vaivatta sekä perheen kanssa matkustaville lapsille sopivia turvaistuimia. Varaukseen voi myös lisätä lisäkuljettajapalvelun, jolloin voitte jakaa ajamista seurueenne kesken. Tämän lisäksi voit myös valita vuokra-auton automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla osaan autokategorioistamme lisävakuutuksia unohtamatta. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä mallia.

Gouda tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Etelä-Hollannin provinssiin kuuluva Gouda sijaitsee Alankomaiden länsiosassa. Erityisen tunnettu kaupunki on juustoistaan, joita ei kannata ohittaa Goudassa matkustaessaan. Goudassa ja sen lähialueilla riittää myös nähtävää ja tekemistä. Tutustu upeaan kaupungintaloon, Stadthuis, Goudan juustomarkkinoihin tai lähde kävelemään kauniiseen Eendragtspolderin puistoon. Alankomaissa välimatkat ovat lyhyitä ja vuokra-autolla on helppo tutustua myös Goudan lähialueisiin ja vierailla esimerkiksi Rotterdamissa, jossa Sixt Autovuokraamokin sijaitsee, tai tehdä vaikkapa päiväretki Haagiin, jonne ajaa reilussa puolessa tunnissa. Alankomaissa matkustaessa kannattaa tottakai käydä katsomassa jalkapalloa, ja Sixt vuokra-autolla hurautat kätevästi katsomaan vaikka Feyenoord Rotterdamin tai ADO Den Haagin ottelua. Autonvuokraus Goudassa tuo matkaasi mukavaa vapautta ja voit tutustua alueeseen sinulle sopivaan tahtiin. Sixt vuokra-auto tuo matkaasi vapautta, kun voit liikkua paikasta toiseen juuri sinulle sopivaan tahtiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service