Autonvuokraus
Hengelo
Piilota
Alankomaat // Hengelo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hengelo

Autonvuokraus Hengelossa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisävarusteet. Työmatkoille sopii kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville minibussi tai maasturi. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös avo- ja urheilutautot. Vuokraus sujuu helposti verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Luotettavaa autonvuokrausta Hengelossa

Hengeloa lähimmän Sixt Autovuokraamon löydät Saksan puolelta, Gronausta. Alankomaiden rajojen sisällä lähin toimipiste sijaitsee Apeldoornissa, alle tunnin ajomatkan päässä Hengelosta. Sixt Autvouokraamosta löydät juuri matkaasi sopivan vuokra-auton uusimmissa automalleissa. Varausta tehdessäsi voit valita myös haluamasi lisävakuutukset ja tarvitsemasi lisävarusteet kattavasta valikoimastamme. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori helpottamaan suunnistusta, perheen pienimmille sopivat turvaistuimet tai lisäkuljettajapalvelu, mikäli haluatte jakaa ajamista matkaseurueenne kesken. Osaan autokategorioistamme voi myös autovuokrauksen yhteydessä on mahdollista valita vuokra-auto automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät kätevästi verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvalut. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Koe Hengelo ja lähialueet Sixtin vuokra-autolla

Hengelo sijaitsee Overijsselin provinssissa, Alankomaiden länsiosassa lähellä Saksan rajaa. Tämä alle 100 000 asukkaan kaupunki tarjoaa nähtävää ja tekemistä niin lomamatkailijoille kuin työmatkalaisillekin. Oli matkasi syy mikä tahansa, Sixt vuokra-autolla kuljet helposti paikasta toiseen omaan tahtiisi ja saat enemmän irti matkastasi. Lyhyiden välimatkojen ansiosta Alankomaissa on kätevä kulkea autolla ja tutustua maahan juuri, kuten itse haluat. Overijsselin provinssista löydät esimerkiksi useita kauniita kirkkoja, historiallisia paikkoja ja puistoja, kaikki vain lyhyen ajomatkan päässä. Kokemisen arvoinen on esimerkiksi vanhasta junaradasta muodostettu Spoorfietsbedrijf Hengelo-Twekkelo, jossa pääsee polkemaan junarataa pitkin ja tutustumaan maaseutuun. Lähde sukeltamaan Diveworldiin, vain reilun neljän kilometrin päässä Hengelosta sijaitsevaan Enschedeen tai vajaan seitsemän kilometrin päässä sijaitsevaan Borneen. Ota allesi Sixt vuokra-auto heti matkasi alussa ja koe Hengelo ja sen lähialueet aivan uudella tavalla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service