Autonvuokraus
Maastricht
Piilota
Alankomaat // Maastricht
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Maastricht

Sixt Autovuokraamo Maastrichtissa toivottaa sinut tervetulleeksi, olitpa liikkeellä työn, loman tai minkä tahansa merkeissä. Hyvin varustellusta autovalikoimasta löytyy monenkokoisia vaihtoehtoja näppäristä kaupunkiautoista suurempiin sedan- ja farmarimalleihin unohtamatta maastureita ja minibusseja. Vuokra-automme ovat uusia, keskimäärin kolme kuukautta vanhoja autoja. Tutustu autokalustoomme ja hyödyllisiin lisäpalveluihin verkkosivullamme.

 
 • Maastricht Aachen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Brunssum (Military ONLY Base)

  Sixt Autonvuokraus
  Kranenpool 24
  6443VA Brunssum

  ma. - pe.10:00 - 18:00
  la.10:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

 • Maastricht

  Sixt Autonvuokraus
  Parallelweg 38
  6221 BD Maastricht

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukasta autonvuokrausta Maastrichtissa

Sixtin monipuolinen autovalikoima ja asiantunteva palvelu tekevät autonvuokrauksesta Maastrichtissa helppoa ja vaivatonta. Yksin matkustavat ja pariskunnat löytävät vuokra-autonsa pienempien viistoperä- tai sedan-mallien joukosta. Lapsiperhe mahtuu tavaroineen kätevästi isompaan farmariin ja bisnesmatkalainen voi halutessaan vuokrata tyylikkään premium-luokan menopelin. Tavara-autovalikoimasta löytyy kuljetuskapasiteettia jopa lähes 20 kuutiometriin asti. Autovuokraamomme Maastrichtissa tarjoaa myös useita tarpeellisia lisäpalveluja. Perushintaan kuuluvaan vakuutukseen saa lisäturvaksi muun muassa matkan jatkumisvakuutuksen tai vapaaehtoisen henkilövakuutukseen. Voit vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin tai nimetä lisäkuljettajan. Takapenkkiläisten turvallisuutta ajatellen vuokra-autoon Maastrichtissa on saatavilla vauvan turvakaukalo, korokeistuin tai erikokoisia lasten turvaistuimia. Vuokratessasi autoa voit varata itsellesi autoluokan, mutta huomaathan, että emme voi taata tietyn merkin tai mallin saamista.

Kierrä vuokra-autolla mieluisat paikat Maastrichtissa

Reilun 120 000 asukkaan Maastricht sijaitsee Alankomaiden eteläkärjessä Belgian rajalla. Maas-joen halkaiseman kaupungin historia ulottuu aina 300-luvulle asti. Keskustan alueelta joen länsirannalta löytyy muutama mielenkiintoinen museo ja kaksi näyttävää basilikaa: goottilaistyylinen Saint Servatius ja romaanisen tyylin Our Lady. Rannan läheisyydessä on jäljellä pätkä 1200-luvulta peräisin olevaa kaupunginmuuria. Golfareiden kannattaa ajaa vuokra-autolla joen toiselle puolelle viiden kilometrin päähän testaamaan paikallinen viheriö. Reilun kymmenen kilometrin ajomatkan päässä on Valkenburgin kaupunki, jonne on kätevä ajella vuokra-autolla Maastrichtista. Valkenburgissa voi tutustua linnanraunioihin linnakukkulalla tai roomalaisaikaiseen kaivokseen. Päivän päätteeksi kelpaa hemmotella itseään kuumista lähteistä tunnetussa Thermae 2000 -kylpylässä. Koko perheen suosikkipaikka GaiaZoon eläintarha on reilun 30 kilometrin ajomatkan päässä. Eläintarhan asukkaat ovat peräisin ympäri maailmaa, joten nähtävää riittää laidasta laitaan. Lapsille on oma dinosaurusaiheinen leikkipuisto. Matkalla voi piipahtaa myös Hoensbroekin linnassa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service