Autonvuokraus
Maastricht Aachen Lentoasema
Piilota
Alankomaat // Maastricht // Maastricht Aachen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Maastricht Aachen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht NL +31-433101737
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MST
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
la.08:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Maastricht Aachen lentoasemalla on yksi tuhansista toimipisteistämme ympäri maailmaa, josta voit vuokrata helposti ja vaivattomasti käyttöösi monenlaisia vuokra-autoja juuri silloin kun tarve ajoneuvolle iskee. Kuten muissakin toimipisteissämme, vuokra-autoja Maastricht Aachen lentoasemalta löytyy moneen erilaiseen tarpeeseen, sillä valikoimastamme löytyy monipuolinen kattaus erilaisia henkilöautoja ja farmareita, jotka helpottavat merkittävästi liikkumista matkakohteessasi. Olemme pitäneet puolestasi huolta siitä, että kaikki meiltä vuokratut ajoneuvot ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta tästä huolimatta tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden hankkia lisäturvaa, tai erilaisia lisäpalveluita, kuten lastenistuimia, automaattivaihteiston tai vaikkapa navigointilaitteen.

Helppoa autonvuokrausta Maastricht Aachen lentoasemalta

Autonvuokraus Maastricht Aachen lentoasemalta (MST) sujuu kaikista kätevimmin kun sen hoitaa etukäteen netissä, puhelimitse tai helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla. Jos autonvuokraus kuitenkin jäi viimetinkaan, voit aivan hyvin vuokrata menopelin meiltä vaikka vasta lentosi laskeuduttua. Kiinnitä kuitenkin jo autonvuokrausta suunnitellessasi huomiosi siihen seikkaan, että emme harmiksemme pysty takaamaan sinulle autosta tiettyä merkkiä tai mallia, mutta kuitenkin aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon. Maastricht Aachen lentoasema sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Maastrichtin kaupungista, mutta sieltä on myös vain alle 30 kilometrin matka Aacheniin, Saksaan. Matka läheisiin kaupunkeihin taittuukin vuokra-autolla pikaisesti!

Koe Alankomaat vuokra-autolla

Vuokra-auto on Maastrichtin matkalla todellakin oiva valinta, sillä kyseinen Limburgin maakunnan Maasjoen varrella sijaitseva pääkaupunki sijaitsee maan eteläosassa, vain parin kilometrin päässä Belgian rajasta. Koska myös Saksan raja on varsin lähellä, pääsee matkailija halutessaan tutustumaan vuokra-auton avulla helposti kolmeen maahan kertaheitolla. Jos matkan kohteena kuitenkin on nimenomaan idyllinen ja suurkaupunkeihin verrattuna rauhallinen Maastricht, tulee vuokra-auto sielläkin tarpeeseen, sillä esimerkiksi kaupungin joukkoliikenne ei ole kovinkaan kummoinen. Keskiaikaisessa, reilun sadantuhannen ihmisen asuttamassa kaupungissa, jossa myös Euroopan unionin perustanut sopimus syntyi, pääsee eläytymään keskiaikaiseen kaupunkitunnelmaan ja eräs kaupungin ehdoton nähtävyys onkin Bonnefanten-museo, jossa pääsee tutustumaan niin upeisiin keskiaikaisiin veistoiksiin kuin seudun nykytaiteeseenkin. Ehdottomasti kierrellä kannattaa myös joen länsirannikolla sijaitsevassa vanhassa kaupungissa ja tutustua kaupungin alla oleviin luoliin ja tunneleihin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00
la.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Maastricht Aachen Lentoasema MST Vliegveldweg 120 A 6199 AD Maastricht 50.915345, 5.768981 +31-433101737

Sixt-toimipiste Maastricht Aachen Lentoasema MST

Vliegveldweg 120 A
6199 AD Maastricht
 
Puhelinnro +31-433101737

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service