Autonvuokraus
s Gravenhage
Piilota
Alankomaat // s Gravenhage
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa s Gravenhage

Sixt Autovuokraamo S'Gravenhagessa, eli tutummin Haagissa, tarjoaa vuokrattavaksi monipuolisen autovalikoiman suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joilla ajaminen on turvallista ja luotettavaa. Valittavanasi on ajoneuvoja eri autoluokista, kuten henkilöautot ja tilavat farmarit, raskaampaankin maastoon soveltuvat nelivedot, tyylikkäät urheiluautot sekä suuremmankin tavaramäärän kuljetukseen sopivat pakettiautot. Autonvuokraus Sixtiltä S'ravenhagessa on helppoa ja voit tutustua autokalustoomme etukäteen verkkosivuillamme ja tehdä sitä kautta myös varauksen halutessasi. Tietenkin voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme parhaan vuokra-autopaketin valinnassa.

 
 • Haag Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo S'Gravenhagessa vauhdittaa sinut matkaan

On monta syytä tulla Alankomaiden kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin Haagiin, sillä Haagissa on paljon suuryrityksiä, turistinähtävyyksiä ja arvostettuja oppilaitoksia. Olipa sitten syynä tänne tuloosi työmatka, loma tai vaikka konferenssi, löydät meiltä tarpeeseesi sopivan vuokra-auton, jolla liikkuminen ympäri suurkaupunkia, sen ympäristöä tai vaikka koko maata, on vaivatonta ja mukavaa. Kun mielessä on autonvuokraus S'Gravenhagessa, on myös hyvä harkita tarjoamiamme lisäpalveluita, jotka voivat lisätä matkasi sujuvuutta. Perheen kanssa matkatessa tilava farmari ja lapsille turvalliset lastenistuimet tekevät matkasta miellyttävän, ja voit lisäksi ottaa lisävakuutuksen yllättävien tilanteiden varalle. Jos suunnittelet matkaseurueinesi kiertäväsi koko Hollannin vuokra-autolla, saatat haluta nimetä lisäkuljettajan, jolloin pääsette vuorotellen olemaan kuskina. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian.

Vuokra-autolla Haagin nähtävyydet haltuun

Paikalliset kutsuvat Haagia S'Gravenhageksi ja tämä Pohjanmeren rannalla sijaitseva noin 500 000 asukkaan kaupunki on erityisen tunnettu YK:n kansainvälisen tuomioistuimen kotina, sekä onhan siellä myös Hollannin parlamentti. Haagissa on paljon mielenkiintoisia museoita, modernia arkkitehtuuria ja vanhoja palatseja, joten vuokra-autolla kierreltäviä kohteita riittää. Voit suunnata auton nokan kohti kuuluisaa Binnenhofin palatsialuetta Hofvijer-lammen lähellä, josta löydät paitsi parlamenttirakennukset, myös Mauritshuis-museon, jonka kokoelmasta löytyy Vermeerin ja Rembrandtin kaltaisten mestareiden teoksia. Vuokra-autolla matkatessa olet vapaa kulkemaan kuten haluat, ja jos päämääränäsi on rantakohde Scheveningen muutaman kilometrin päässä keskustasta, saat mukaasi helposti rantatarvikkeet, ja jos innostut ostoksille rannan lähellä sijaitsevaan ostoskeskukseen, kulkevat ostoksetkin hyvin vuokra-autossasi. Sixt vuokra-autolla teet elämästäsi helppoa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service