Autonvuokraus
Schiphol
Piilota
Alankomaat // Schiphol
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Schiphol

Sixt Autovuokraamo tarjoaa luotettavaa asiakaspalvelua ja laadukkaita ajoneuvoja Schipholissa. Vuokra-auto on kätevä tapa muun muassa tutustua nähtävyyksiin lomamatkalla, siirtyä kohteesta toiseen työmatkalla tai tehdä päiväretki kaveriporukalla, ilman että tarvitsee tinkiä siitä, kuinka paljon tavaraa tai ihmisiä matkaan tulee, sillä Sixtin autokalusto huomioi käyttäjien erilaiset tarpeet. Autonvuokraus Schipholissa tuo valittavaksi autovalikoimastamme henkilöautoja ja tilavia farmareita, maastureita sekä urheilu- ja avoautoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään sopivimman vuokra-autopaketin!

 
 • Amsterdam Schiphol Lentoasema
  Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol

  ma. - pe.07:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Amsterdam Schiphol Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol

  ma. - pe.07:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Lisäpalvelut sujuvoittavat matkantekoa Sixt vuokra-autolla

Sixtin Autovuokraamosta Schipholissa löytyvät suosittujen automerkkien uusimmat mallit. Taloudellinen henkilöauto on hyvä valinta kaikkeen kulkemiseen, mutta jos tarvitset enemmän tilaa matkatavaroillesi ja matkaseurallesi, tai jos aiot ehtiä työmatkasi ohessa harrastamaan vaikka golfia tai kalastusta, kulkevat tavarat helposti mukana tilavassa farmarissa. Maasturissakin on tilaa ja lisäksi neliveto kulkee haastavammassakin maastossa sujuvasti, ja kun otat GPS-navigaattorin lisäpalveluksi, perillepääsy oikeaan paikkaan on entistä sujuvampaa. Lapsiperheen matkaa helpottavat lastenistuimet ja kaikille, jotka haluavat varautua yllättävien tilanteiden varalle, tarjoamme lisävakuutusta. Premium-luokan luksusautolla ajaminen voi olla mieleenpainuva muisto häämatkalla tai nimeämällä lisäkuljettajan matkalle voivat kaverukset vuorotellen päästä kokemaan laadukkaan auton tarjoaman ajonautinnon. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Autonvuokraus Schipholissa tuo nähtävyydet lähellesi

Vuokra-autolla matkailu Alankomaissa on helppoa, koska etäisyydet eivät ole suuria ja mielenkiintoista nähtävää on paljon. Schipholin erinomainen sijainti Amsterdamin kupeessa tarkoittaa sitä, että voit autoilla vaivatta pääkaupungin ja lähiseudun nähtävyyksiin. Vartin ajomatkan päässä on esimerkiksi Amsterdamin ainoa yleisölle avoin tuulimylly, Molen van Sloten, joka on rakennettu 1847 ja siellä voi saada tuulahduksen maan historiasta sekä tutustua mestaritaiteilija Rembrandtin elämään. Autourheilun ystäville voi suositella Pohjanmeren rannalla sijaitsevaa kuuluisaa Circuit Park Zandvoortin moottorirataa, joka tarjoaa monipuolisia autourheilutapahtumia suurelle yleisölle, ja kesäaikaan voi samalla käydä nauttimassa rantaelämästä läheisillä rannoilla. Tämä on yksi lukuisista, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Schipholista sijaitsevista kohteista, jotka saavutat helposti vuokra-autollasi. Anna Sixt Autovuokraamon tehdä Schipholiin suuntautuvasta lomastasi, työmatkastasi tai muusta reissustasi sujuvampi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service