Autonvuokraus
Utrecht
Piilota
Alankomaat // Utrecht
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Utrecht

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Utrechtiin! Meillä sinusta ja vaivattomasta matkanteostasi huolehditaan kattavalla vuokra-autovalikoimalla, lisäpalveluilla ja -varusteilla ja tietenkin aina ystävällisellä palvelulla. Utrecht on eläväinen kaupunki Alankomaissa, joka tarjoaa nähtävää tai tehtävää, olit sitten työ- tai lomamatkalla liikkeellä.

 
 • Utrecht

  Sixt Autonvuokraus
  Hoog Catharijnepassage 5B
  3511 WP Utrecht

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 16:00
  su.09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Utrechtissa palvelee monipuolisesti

Alankomaat on upea matkakohde ja Utrecht on maan neljänneksi suurin kaupunki. Vuokra-autolla Utrechtin nähtävyydet ja tärkeimmät kohteet ovat saavutettavissasi helposti ja vaivattomasti. Loistavan sijaintinsa vuoksi Utrecht on vilkas ja merkittävä liike-elämän kaupunki, jossa järjestetään paljon kokouksia ja tapahtumia. Autonvuokraus Utrechtissa sujuu vaivatta, sillä tarjontamme on kattava. Voit valita juuri sinun matkaasi parhaiten palvelevan vuokra-auton, jolla ennätät oman aikataulusi puitteissa kokouksesta toiseen tai nähtävyydestä seuraavaan. Lisäpalveluidemme avulla lisäät matkaasi mukavuutta, kun varustat sen GPS-navigaattorilla ja kattavilla vakuutuksilla. Palvelumme avulla saat matkaasi mukaan myös rajoittamattamot kilometrit ja lasten turvaistuimen perheen pienimpien turvallisen matkailun takaamiseksi. Online-palvelumme avulla voit valita kaupunkiajoon sopivan vuokra-auton tai lisää ajomukavuutta pidemmille matkoille tuovan nelivedon tai tila-auton. Otathan huomioon, että emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Näe, koe ja vaikutu Utrechtista

Utrecht on rauhallisempi ja hollantilaisempi versio kansainväliseen ja turistien tuntemaan Amsterdamiin verrattuna. Se tarjoaa paljon kaunista nähtävää ja mukavaa tehtävää. Utrecht sijaitsee keskeisellä paikalla, Reinin ja Amsterdamin välisen kanavan varrella. Kaupungissa vierailee lukuisia liikematkailijoita ja erilaiset palvelut toimivat mainiosti juuri tästä syystä. Kaupunki sopii mainiosti myös esimerkiksi rentouttavaan viikonloppulomailuun. Utrechtissa sijaitsee maan suurin yliopisto, joten myös opiskelijaelämä alueella on mukavan vilkasta. Kauniin kanaalialueen lisäksi Utrechtissa sijaitsee muun muassa maan korkein kirkontorni, jonka huippu hipoo yli sadan metrin korkeutta. Lyhyen matkan päässä Utrechtista sijaitsee keskiaikainen Koppelpoortin portti, joka on historiallista ja hienoa nähtävää. Vierailunarvoinen on myös Nationaal Militair Museum, joka kätkee sisäänsä erittäin kattavasti sotahistoriaa. Autonvuokraus Utrechtissa on järkevä valinta; näet ja koet vielä enemmän ja saat lomaasi lisää luksusta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service