Auton vuokraus maassa Albania

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Albania

Suosituin kohteessa Albania

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tirana Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Albania

Ajokulttuuri Albaniassa

Ajokulttuuri Albaniassa

Sixt autovuokraamot Albaniassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja suosituimmilta automerkeiltä kilpailukykyiseen hintaan. Löydät useita toimipisteitämme, jotka palvelevat toimivin aukioloajoin sekä osaavan asiakaspalvelun, joka mielellään vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin koskien autonvuokrausta Albaniassa. Kattavasta valikoimastamme löydät kätevät ja kompaktit sedanit, jotka on helppo saada parkkiin tai jykevät ja tasaiseen ajoon sopivat citymaasturit. Autovuokraamomme Albaniassa tarjoaa myös koko perheelle ja tilaa arvostavalle sopivat farmarimallit. Jos taas matkustat isommalla porukalla, tutustu valikoimaamme minibusseja. Jos haluat liikkua tyylillä, muista vilkaista myös valikoimaamme premium-malleja. Sixt autovuokraamot tarjoavat sinulle luotettavan autonvuokrauksen Albaniassa. Muistathan että emme voi taata tiettyä automallia varausvaiheessa, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja ja käytännöllisiin lisäpalveluihin nettisivuillamme. Varaa vuokra-auto Albaniassa helposti netistä! Albanialainen ajokulttuuri eroaa kotimaassa totutusta, joten on hyvä tutustua ajokulttuuriin ja maan liikennesäännöksiin etukäteen. Maassa on oikeanpuoleinen liikenne, mutta paikallinen ajokulttuuri saattaa aluksi vaikuttaa kaaosmaiselta, sillä liikennesäännöt luetaan varsin värikkäästi. Etenemällä rauhallisesti ja hieman ajokokemusta omaamalla, pitäisi autolla ajamisesta selviytyä ilman ongelmia. Paikallisten kaistamerkit, suuntamerkkien käyttö ja ohittaminen saattaa tapahtua miten sattuu, ei aina kuten säännöissä kehotetaan. Kannattaa siis seurata ympäristöä ja normaalilla varovaisuudella selviää hyvin. Katukuvassa näkyy muulikärryjä ja hevosia, myös kaupungeissa.
  • Erityisesti kaupungeissa on useita liikenneympyröitä, joissa kannattaa ajaa tarkasti, sillä kaikki eivät saata noudattaa väistämisvelvollisuutta, vaikkakin liikennettä on monesti ohjaamassa poliisi.
  • Kaupungeista puuttuu monesti suojatiet, joten autoilijan kannattaa varoa myös mistä sattuu kadun ylittäviä jalankulkijoita sekä kotieläimiä.
Maan tiestö on yleisesti ottaen hyvässä kunnossa, moottoritiet on asfaltoitu ja niissä on monia kaistoja, kun taas maaseudulla ainoa tie saattaa olla kuoppainen hiekkatie. Autoilijan kannattaa kuitenkin varautua siihen että tiet saattavat olla huonossakin kunnossa ja että tietöitä tehdään paljon. Autonvuokraus Albaniassa on kuitenkin helppoa ja nopeaa!
Näe koskematon Albania ja pääkaupunki Tirana

Näe koskematon Albania ja pääkaupunki Tirana

Mikäli matkasi alkaa Tiranasta, voit helposti vuokrata auton heti lentoasemalta. Lentokentältä ajat Tiranan keskustaan noin puolessa tunnissa. Pääkaupungin suurimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi 1800-luvulta oleva kellotorni, Et'hem Beyn moskeija ja Twin towers. Tiranasta ajat kätevästi parissa tunnissa Beratin kaupunkiin, jossa voit ihailla Unescon maailmaperintökohteeksi valittua kaupunkia. Näe esimerkiksi Kala-linna, joka on ottomaanien aikainen vaikuttava linna. Tutustu myös kaupungin museoihin, kuten Onufri iconography museo ja Berat ethnographic museo, jossa voit tutustua paikalliseen elämään entisaikaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Albania

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Albania?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Albania sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Albania.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Albania?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Albania

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Albania?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Albania?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Albania

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Albania

Näytä lisää