Auton vuokraus alueella Tirana

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Tirana

Asiantuntevaa autonvuokrausta Tiranassa

Asiantuntevaa autonvuokrausta Tiranassa

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Albanian Tiranassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto tai tilava farmariauto, johon mahtuu isompi porukka taikka paljon matkatavaraa. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Tiranan-matkalle. Vuokraus Tiranassa sijaitsevasta Sixt Autovuokraamosta on helppoa, edullista ja turvallista! Hoidat vuokrauksen nopeasti ja ongelmitta joko soittamalla meille etukäteen tai vierailemalla verkkosivuillamme. Sixt Autovuokraamo Tiranassa, Albanian pääkaupungissa, palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustu myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista. Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Tiranassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että voimme taata sinulle vain autokategorian, mutta emme tiettyä automallia.
Historiallisessa Tiranassa Sixtin vuokra-autolla

Historiallisessa Tiranassa Sixtin vuokra-autolla

Kotkien maana tunnetun Albanian pääkaupunki on lähes miljoonan asukkaan Tirana. Tirana on Albanian suurin ja väestörikkain kaupunki. Se sijaitsee Ishm-joen varrella noin 20 kilometrin päässä merenrannasta. Kaupungin perusti osmanikenraali Sulejman Pasha vuonna 1614, mutta alue on ollut asutettu jo pronssikaudelta saakka. Pääset tutustumaan kaupungin historian havinaan näppärästi Sixt vuokra-autolla. Kuljet matkat helposti nähtävyydeltä toiselle oman aikataulusi mukaan. Käy katsomassa esimerkiksi Albanian entisen diktaattorin Hoxhan tyttären ja vävyn suunnittelemaa Pyramidia. Matkaa tälle omintakeiselle nähtävyydelle on Tiranan keskustasta vain noin 1,5 kilometriä. Kaupungin keskusaukiota eli Skanderbergin aukiota koristaa Albanian ottomaaneja vastaan taistellut kansallissankari Skanderberg eli Georg Kastriot. Talvet Tiranassa ovat leutoja, mutta kesät voivat olla kärventävän kuumia. Kesäkuumalla ilmastoidut vuokra-automme tarjoavat ripauksen lisäluksusta matkantekoon. Jos haluat päästä hetkeksi kaupungin vilinästä, ota suunnaksi vaikkapa Pellumbasin luolat, noin 20 kilometriä kaupungista, taikka noin 10 kilometrin päässä kaupungista sijaitseva Dajti-vuori. Sixt Autovuokraamon vuokra-autot tekevät Tiranassa matkustuksesta vaivatonta ja pääset tutkimaan kaupunkia sekä sen lähiympäristöä joustavasti sekä kiireettömästi.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Tirana
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Tirana.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Tirana?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Tirana. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Tirana?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Tirana
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Tirana?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Tirana?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Tirana

    Näytä lisää