Autonvuokraus
Durres
Piilota
Albania // Durres
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Durres

Aloita matkasi Albanian Durresissa huolettomasti ja vuokraa laadukas ajoneuvo Sixtiltä! Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja varmaa laatua, sillä kaikki vuokra-automme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja tunnetuilta valmistajilta. Turvalliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat niin yksinmatkustavan kuin perheenkin taloudellisesti pitkin Albaniaa tai työtapaamisesta toiseen vaivattomasti. Jos tarvetta on tukevalle ja tilavalle kyydille, kannattaa tutustua maastureihimme, jotka selviävät vaivatta haastavammistakin reiteistä. Koko Durresin vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme, josta voit myös helposti tehdä varauksesi aina kilpailukykyiseen hintaan. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten käänny puoleemme mahdollisten kysymysten kanssa!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Nauti matkastasi Durresissa Sixtin vuokra-auton kyydissä

Kaikki Sixtin vuokra-autot ovat laadukkaasti varusteltuja ja hellepäivien pelastus onkin raikkaasti ilmastoitu vuokra-ajoneuvo. Mikäli haluat tehdä varauksesta juuri omien tarpeidesi mukaisen, kannattaa tutustua kattaviin lisäpalveluihimme. Tarjoamme matkallesi vapaat ajokilometrit ja niiden kaveriksi hyvä vaihtoehto on lisätä varaukseen kätevä GPS-navigaattori, joka helpottaa reittivalinnoissa. Jos matkassa mukana on isompi porukka, varaukseen kannattaa lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajomukavuuden. Pyydämme myös huomioimaan, että voimme tarjota vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta emme voi etukäteen luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Kun maksat varauksesi vasta vuokra-ajoneuvoa noutaessa, teet tarvittaessa muutokset ja mahdollisen peruutuksen varaukseen maksutta. Sixt ei koskaan veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksen huoletta jo etukäteen!

Ota matkastasi kaikki irti omalla vuokra-autolla

Matkatessasi Albaniaan ja erityisesti Durresin kaupunkiin, on oma vuokra-auto tärkeä, sillä se antaa sinulle vapauden tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön omien aikataulujen mukaisesti. Durres on yksi Albanian vanhimmista kaupungeista ja sieltä löytyy noin 10 kilometrin pituinen hiekkaranta, jonne kannattaa ehdottomasti suunnata, sillä siellä viihtyy varmasti koko perhe. Rannalle ajelet kaupungin keskustasta noin 15 minuutissa. Ajellessasi rannikolla voit myös nähdä sortuneita bunkkereita, jotka ovat peräisin Albanian diktaattoriajoilta asti. Halutessasi vaihtelua matkaasi, kannattaa vuokra-auton keula suunnata kohti maan pääkaupunkia Tiranaa, sillä sinne on vain noin 40 kilometrin matka Durresista ja se tarjoaa mukavasti vaihtelua rantalomailuun. Hyödynnä autonvuokrausta Sixt Durresissa ja nauti matkastasi entistä monipuolisemmin!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service