Autonvuokraus
Rinas
Piilota
Albania // Rinas
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rinas

Sixt Autovuokraamo Rinasin kaupungissa Albaniassa tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta, kun tarvitset vuokra-auton tämän historiallisen maan tutkimiseen. Autovalikoimastamme löydät sopivat ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Voit valita auton tarpeesi mukaan. Valikoimamme kattaa niin erilaiset henkilöautot kuin isommat farmaritkin. Sixtin kautta autonvuokraus on helppoa ja nopeaa! Autokalustomme Rinasissa kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Voit hoitaa varauksen näpsäkästi ja nopeasti joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 
 • Tirana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rinas airport 1
  11111 Rinas

  ma. - su.08:00 - 23:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Rinasissa käy kätevästi Sixtin kautta

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Rinasista! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Rinasissa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia. Kun suunnittelet autonvuokrausta Rinasissa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Vuokra-auton varausvaiheessa voit valita myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia, kuten varkausvakuutus tai henkilövahinkovakuutus. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli autonvuokraus Rinasissa herättää kysymyksiä.

Sixtin vuokra-autolla Rinasissa

Rinas on kaupunki kotkien maana tunnetussa Albaniassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä maan pääkaupungista Tiranasta. Albanian ehdottomasti kuuluisin tytär on Äiti Teresa, joka syntyi Skopjessa, joka nykyään kuuluu Makedonialle. Äiti Teresan antaman esimerkin mukaisesti albanialaiset ovatkin kuuluisia ystävällisyydestään sekä vieraanvaraisuudestaan. Montenegron, Makedonian, Kreikan ja Kosovon naapurimaa Albania on tunnettu myös lämpöisestä ilmastostaan, pitkästä ottomaanihistoriastaan sekä kiehtovasta välimerellisestä ruokakulttuuristaan. Olitpa sitten loma- tai työmatkalla Albaniassa, voit luottaa siihen, että saavutat määränpääsi Sixt vuokra-autolla näppärästi ja edullisesti. Matkat sujuvat taatusti nopeasti ja oman aikataulusi mukaan. Voit esimerkiksi suunnata ihmettelemään pääkaupunki Tiranan kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten Et`hem Bey moskeijaa, vanhaa kellotornia taikka Skanderbegin patsasta. Matkaa kaikkiin näihin nähtävyyksiin on vain hieman yli puoli tuntia Sixt vuokra-autolla. Voit ottaa myös suunnaksi vaikkapa Krujan linnan, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Rinasista. Valinta on sinun.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service