Autonvuokraus
Tirana
Piilota
Albania // Tirana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tirana

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Albanian Tiranassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto tai tilava farmariauto, johon mahtuu isompi porukka taikka paljon matkatavaraa. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Tiranan-matkalle. Vuokraus Tiranassa sijaitsevasta Sixt Autovuokraamosta on helppoa, edullista ja turvallista! Hoidat vuokrauksen nopeasti ja ongelmitta joko soittamalla meille etukäteen tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Tirana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rinas airport 1
  11111 Rinas

  ma. - su.08:00 - 23:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Tirana

  Sixt Autonvuokraus
  Rr. Kavajes 50 (VW Dealer)
  1001 Tirana

  ma. - su.08:00 - 18:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Tirana/Sky Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Deshmoret e 4, Shkurtit 5/1
  1019 Tirana

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Tiranassa

Sixt Autovuokraamo Tiranassa, Albanian pääkaupungissa, palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustu myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista. Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Tiranassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että voimme taata sinulle vain autokategorian, mutta emme tiettyä automallia.

Historiallisessa Tiranassa Sixtin vuokra-autolla

Kotkien maana tunnetun Albanian pääkaupunki on lähes miljoonan asukkaan Tirana. Tirana on Albanian suurin ja väestörikkain kaupunki. Se sijaitsee Ishm-joen varrella noin 20 kilometrin päässä merenrannasta. Kaupungin perusti osmanikenraali Sulejman Pasha vuonna 1614, mutta alue on ollut asutettu jo pronssikaudelta saakka. Pääset tutustumaan kaupungin historian havinaan näppärästi Sixt vuokra-autolla. Kuljet matkat helposti nähtävyydeltä toiselle oman aikataulusi mukaan. Käy katsomassa esimerkiksi Albanian entisen diktaattorin Hoxhan tyttären ja vävyn suunnittelemaa Pyramidia. Matkaa tälle omintakeiselle nähtävyydelle on Tiranan keskustasta vain noin 1,5 kilometriä. Kaupungin keskusaukiota eli Skanderbergin aukiota koristaa Albanian ottomaaneja vastaan taistellut kansallissankari Skanderberg eli Georg Kastriot.

Talvet Tiranassa ovat leutoja, mutta kesät voivat olla kärventävän kuumia. Kesäkuumalla ilmastoidut vuokra-automme tarjoavat ripauksen lisäluksusta matkantekoon. Jos haluat päästä hetkeksi kaupungin vilinästä, ota suunnaksi vaikkapa Pellumbasin luolat, noin 20 kilometriä kaupungista, taikka noin 10 kilometrin päässä kaupungista sijaitseva Dajti-vuori. Sixt Autovuokraamon vuokra-autot tekevät Tiranassa matkustuksesta vaivatonta ja pääset tutkimaan kaupunkia sekä sen lähiympäristöä joustavasti sekä kiireettömästi.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service