Autonvuokraus
Luanda
Piilota
Angola // Luanda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Luanda

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Luandassa, Angolassa on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai isollekin ryhmälle sopiva minibussi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa! Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit. Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

 
 • Luanda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival hall
  . Luanda

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Luandassa

Sixt Autovuokraamo Luandassa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Luandassa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme vuokra-autoihin myös kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Jos Luanda ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa on hyvä muistaa turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata vain autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Luandassa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme.

Luandan nähtävyydet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Angolan pääkaupunki Luanda on maan suurin kaupunki lähes viidellä miljoonalla asukkaallaan. Tämän Afrikan maan pääkaupunki sijaitsee Atlantin valtameren rannalla, ja sen väestö puhuu kielenään lähinnä portugalia. Itsenäisyyden Angola sai vuonna 1975 ja vain pari vuosikymmentä sitten maassa riehui vielä sisällissota. Luanda jakautuu kahteen osaan, jotka ovat alakaupunki eli Baixa sekä vanha kaupunki eli Cidade. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, Luandassa pääset liikkumaan vuokra-autolla sekä nähtävyyksiin että joukkoliikennekeskuksiin. Tutustu kaupunkiin omaan tahtiisi, täysin kiireettä.

Angolan Luandassa pääset liikkumaan Sixt vuokra-autolla oman makusi mukaan. Voit käydä tutustumassa kaupungin nähtävyyksiin, kuten vuonna 1576 rakennettuun Fortaleza de São Miguel -linnoitukseen taikka antropologiseen museoon. Molemmat sijaitsevat aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Voit myös halutessasi lähteä hieman pidemmälle matkalle vuokra-autollasi ja suunnata Miradouro da Luan näköalapaikalle ihailemaan upeita maisemia. Siitä voit hyvin jatkaa matkaa esimerkiksi katsomaan Cabo Ledon majakkaa taikka vierailemaan Kissaman kansallispuistossa. Luandassa ja sen ympäristössä riittää tehtävää ja nähtävää kaikenlaisille matkustajille. Ota Sixt vuokra-auto allesi ja koe se itse!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service