Autonvuokraus
Bariloche Lentoasema
Piilota
Argentiina // Bariloche // Bariloche Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bariloche Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ruta 237 S/N
  8400 Bariloche AR +54-2944521539
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BRC
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Barilochen lentoasemalla

Barilochen lentoasema tunnetaan myös nimellä San Carloksen lentoasema. Kattavasta autovalikoimastamme löytyy niin näppäriä kaupunkiautoja, sedaneita, nelivetoautoja kuin maastureitakin. Löydät siis varmasti auton, joka vastaa kaikista parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Meillä ei ole varsinaista toimipistettä, vaan palvelu tapahtuu Meet & Greet -periaatteella. Se tarkoittaa sitä, että asiakaspalvelijamme on sinua vastassa saapuvien aulassa. Sinut opastetaan vuokra-autollesi. Sixtin autonvuokraus Barilochen lentoasemalla auttaa sinut lomasi alkuun.

Näin hoidat vuokrauksen näppärästi

San Carloksen lentoasema, BRC, sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Ota vuokra-auto Barilochen lentoasemalta heti koneen laskeutumisen jälkeen ja hurista katselemaan kaupungin nähtävyyksiä. Autovuokraamomme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä. Huomioi myös, että auton palautus ja nouto onnistuu aukioloaikojen ulkopuolella. Voit vuokrata auton joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Lisää vuokraasi myös kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten ylimääräinen kuljettaja, lastenistuin tai GPS-navigaattori. Käänny siis puoleemme, sillä autonvuokraus Barilochen lentoasemalla käy helposti avullamme.

Patagoniaa parhaimmillaan

Argentiina on tunnettu monipuolisuudestaan. Maasta voi löytääkin kaikkea miljoonakaupungeista jäätiköihin ja upeisiin rantoihin. Bariloche on yksi vielä hieman tuntemattomammista matkakohteista. Se sijaitsee lähellä Chilen rajaa, joten kaupungista voi siis helposti vierailla myös toisessa Latinalaisen Amerikan maassa ottamalla Sixtin vuokra-auton alle. Kaupunki itsessään on tunnettu talvilomakohteena. Sen lukuisat rinteet mahdollistavat niin laskettelun kuin lumilautailunkin. Kesällä lyhyen matkan päässä kaupungista voi laskea koskia. Se sopii erityisen hyvin hurjapäille, jotka eivät pelkää vauhtia. Vuokra-auton avulla kannattaa lähteä ajamaan Andeille. Se on jo itsessään eräänlainen elämys, jota ei monessa paikassa pääse kokemaan. Varaa kuitenkin hyvin aikaa, sillä vuoristoteillä ajaminen on paikoitellen todella hidasta ja haastavaa. Autonvuokraus Barilochen lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden tehdä lomastasi monipuolisempi. Näin pääset näkemään ja kokemaan paljon enemmän, eikä sinun tarvitse olla julkisten kulkuneuvojen varassa. Esimerkiksi linja-autot kulkevat kaupunkiin vain hyvin harvoin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bariloche Lentoasema BRC Ruta 237 S/N 8400 Bariloche -41.151193, -71.157774 +54-2944521539

Sixt-toimipiste Bariloche Lentoasema BRC

Ruta 237 S/N
8400 Bariloche
 
Puhelinnro +54-2944521539

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service