Auton vuokraus maassa Argentiina

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Argentiina

Suosituin kohteessa Argentiina

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bariloche Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Argentiina

Autonvuokraus Argentiinassa Sixtiltä

Autonvuokraus Argentiinassa Sixtiltä

Sixtiltä autonvuokraus Argentiinassa sujuu jouhevasti jostakin lukuisista toimipisteistämme esimerkiksi varaamalla vuokra-auto etukäteen netistä, mobiilisovelluksemme avulla tai vaikka soittamalla. Tietysti voit myös vuokrata auton vasta autovuokraamossamme Argentiinassakin.Autovuokraamoitamme Argentiinasta löydät esimerkiksi maan pääkaupungista Buenos Airesista, Mendozasta, San Juanista, Cordobasta, Barilochesta sekä monista muista pienemmistä kaupungeista.Tarjolla olevien vuokra-autojemme valikoima vaihtelee hieman toimipisteittäin, mutta lähtökohtaisesti tarjoamme aina käyttöösi ainakin henkilöautoja, farmareita ja maassa käytännöllisiä maastureita. Useista toimipisteistämme voit näiden lisäksi vuokrata käyttöösi myös esimerkiksi avo- tai urheiluauton tai pakettiauton.Kun teet kannattavn päätöksen ja päätät vuokrata meiltä auton, muista kuitenkin, että emme valitettavasti voi varmistaa sinulle vuokra-autosta jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, mutta aina kuitenkin valitsemasi autoluokan mukaisen ajoneuvon.
Vuokra-autolla Argentiinassa turvallisesti

Vuokra-autolla Argentiinassa turvallisesti

Argentiinan Suomesta poikkeavaan liikenteeseen kannattaa varautua ennakolta ja maan liikenteessä on syytä noudattaa suurta varovaisuutta.Maan liikenteessä sattuu paljon onnettomuuksia ja erityisesti suurissa kaupungeissa ja niiden läheisyydessä liikenne voi olla suorastaan kaaosmaista. Maassa nopeusrajoituksia ei välttämättä noudateta, kuten ei muitakaan liikennesääntöjä. Autot voivat esimerkiksi pomppia kaistalta toiselle ja ajaa punaisia valoja päin.Huomioon kannattaa ottaa myös se, että maassa tiet voivat katkeilla esimerkiksi tulvien ja ajoittain myös mielenosoitusten vuoksi ja kiertoreitit ovat harmittavan usein varsin pitkiä. Mielenosoituksiin kuitenkin voi varautua seuraamalla paikallisuutisia. Mielessä kannattaa myös pitää, että maantiet ovat usein sateiden jälkeen suorastaan ajokelvottomia harvaan asutuilla alueilla sekä maaseudulla. Maaseudulla liikkuessa maastoauto onkin suositeltu kulkuneuvo - sellaisen saat vuokrattua Sixtiltä.
Autonvuokraus Argentiinassa avartaa

Autonvuokraus Argentiinassa avartaa

Valtava Argentiina tarjoaa matkailijalle monia erilaisia elämyksiä ja maisemia, joiden näkemiseen vuokra-auto onkin mitä oivin apu. Maisemat vaihtelevat maassa aina mahtavista vuoristoista rantoihin, vehreisiin viinitarhoihin, kauniisiin jäätikköalueisiin ja tietysti suurkaupunkeihin ja maalaismaisemiin.Kaupungeista vierailemisen arvoisia ovat ainakin eurooppalaistyylinen pääkaupunki Buenos Aires, missä eteläamerikkalainen elämänmeno, tango, jalkapallo ja monet nähtävyydet hurmaavat matkailijan, luonnonkaunis Bariloche, maan keskiosassa sijaitseva siirtomaatyylinen Cordoba sekä viineistään kuuluisa Mendoza lähellä Chilen rajaa maan keskiosassa.Luonnon antimista maassa vieraillessa ei missään nimessä kannata ohittaa ainakaan kertakaikkisen upeita Iguassun putouksia, jotka ulottuvat myös Brasilian puolelle. Noin 275 eri putouksesta koostuvat Iguassun putoukset kuuluvat Unescon suojelukohteisiin ja niihin pääsee tutustumaan sekä omatoimisesti, että oppaan avustuksella.Maassa sijaitsee kaiken muun ohella myös lukuisia kauniita kansallispuistoja joista esimerkiksi ehdottomasti vierailun arvoinen on maan eteläosan Tierra del Fuego.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Argentiina

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Argentiina?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Argentiina sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Argentiina.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Argentiina?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 1263 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Argentiina

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Argentiina?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Argentiina?