Auton vuokraus toimipisteestä Tucuman Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Tucuman Lentoasema

Osoite

Delfin Gallo, 4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:30 - 20:30
La - Su
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Tucuman Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Tucumanin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Tucumanin lentoasemalla

Tucumanin kansainvälinen lentoasema tunnetaan toiselta nimeltään Teniente General Benjamín Matienzon kansainvälisenä lentoasemana. Kattava autovalikoimamme tarjoaa niin tavallisia henkilöautoja, sedaneita, nelivetoja ja maastoautoja niin turisteille, liikematkustajille kuin paikallisillekin. Lentoasema on kohtalaisen pieni, eikä siellä ole varsinaisia vuokrauksen toimipisteitä. Me tarjoammekin asiakkaillemme Mett & Greet -palvelun. Edustajamme on sinua vastassa heti lentosi saavuttua. Hän opastaa sinut autollesi. Sixtin autonvuokraus Tucumanin lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä lentoaseman aukioloaikojen puitteissa.
Autonvuokraus Tucumanin lentoasemalla - näin se onnistuu

Autonvuokraus Tucumanin lentoasemalla - näin se onnistuu

Teniente General Benjamín Matienzon kansainvälinen lentoasema, TUC, sijaitsee Tucumanin alueella noin 12 kilometrin päässä San Miguel de Tucumanin kaupungista. Aivan kaupungin vierestä löytyy myös Cevil Pozo, joka kiinnostaa matkustajia. Matka molempiin kaupunkeihin taittuukin vain noin 15 minuutissa. Vuokraa auto ennakkoon joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Muista liittää vuokraasi myös kaikki tarvitsemani lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten lastenistuin, navigaattori, ylimääräinen kuljettaja sekä kattavampi vakuutus. Huomioi kuitenkin, että emme pysty takaamaan mitään tietynlaista automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian. Ota siis vuokra-auto Tucumanin lentoasemalta ja lähde nauttimaan Latinalaisesta Amerikasta.
Maan itsenäisyyden keskus - koe käsinkosketeltava historia

Maan itsenäisyyden keskus - koe käsinkosketeltava historia

Argentiinan itsenäisyyden keskus löytyy Tucumanista. Tämä maan viidenneksi suurin kaupunki sijaitsee luoteessa. Päivisin kaupungissa on jopa hiostavan kuuma, mutta iltaisin kaupungin ylle laskeutuu mukava lämpö, joka hellii matkustajia. Tucumanin historiasta johtuen sen tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Casa de la Independencia, Catedral Metropolitana, Casa de Gobierno sekä Casa Padilla. Tucumanin läheisyydestä löytyy Cevil Pozo, jossa voi käydä ihastelemassa muun muassa vesiputouksia. Helpoin keino päästä putouksille on ottaa vuokra-auto alle. Sixtin vuokra-auton ottaminen jo heti loman alussa onkin kannattavaa, koska sillä tavoin pääset nauttimaan vierailustasi heti ensimmäisistä hetkistä lähtien. Putouksilla vieraillessa kannattaa tutustua myös alueen historiaan, joka on pitkä ja monivaiheinen. Historiasta kertovat useat vuosisatoja sitten rakennetut rakennukset ja linnoitukset. Autonvuokraus Tucumanin lentoasemalta on paras keino päästä nauttimaan niin rennosta lomailusta kuin kokemaan kaikki alueen parhaimmat nähtävyydet.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tucuman Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tucuman Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tucuman Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tucuman Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Tucuman Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 4 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tucuman Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tucuman Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tucuman Lentoasema

    Näytä lisää