Auton vuokraus toimipisteestä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

 

Suosituin kohteessa Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

Osoite

Autopista Tte Gral., B1802EZE Buenos Aires, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Buenos Airesin lentoasema Ezeiza tunnetaan myös nimellä Ministro Pistarinin kansainvälinen lentoasema. Kattavasta autovalikoimastamme löydät niin kompakteja kaupunkiautoja, sedaneita, nelivetoautoja, maastureita sekä lava-autoja. Voit siis olla varma, että löydät sellaisen auton, joka vastaa parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Toimipisteemme sijaitsee lentoasemalla saapuvien aulassa. Asiakaspalvelijamme on sinua vastassa näyttäen sinulle auton noutopaikan. Huomioi, että sinun tulee kertoa lennon numero, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi, jotta sinut voidaan opastaa oikealle autolle. Sixtin tarjoama autonvuokraus Buenos Airesin lentoasemalla Ezeizalla tekee lomastasi joustavamman.
Vuokraa auto näppärästi Ezeizan kansainväliseltä lentoasemalta

Vuokraa auto näppärästi Ezeizan kansainväliseltä lentoasemalta

Buenos Airesin lentoasema Ezeiza, EZE, sijaitsee vain hieman yli 20 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Ota vuokra-auto Buenos Airesin lentoasemalta Ezeizalta heti koneen laskeuduttua ja hurista kaupunkiin hieman reilussa puolessa tunnissa. Autovuokraamomme palvelee sinua päivittäin aina aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Huomioi myös, että auton palautus onnistuu mihin tahansa aikaan. Käänny siis puoleemme, sillä autonvuokraus Buenos Airesin lentoasemalla Ezeizalla onnistuu takuulla meidän avullamme.
Koe todellinen suurkaupunki ja sen syke

Koe todellinen suurkaupunki ja sen syke

Argentiina ja sen pääkaupunki valloittavat monipuolisuudellaan ja eläväisyydellään. Kaupungissa yhdistyvät eurooppalaisuus sekä kuumat latinotunnelmat, joita näytetään monesti tangon avulla. Kaupungin pitkä historia näkyy eri puolilla muun muassa muistomerkkeinä sekä museoina. Historiasta kiinnostuneet kiertävätkin näitä. Maa tunnetaan myös jalkapallosta, jossa se onkin yksi maailman parhaita. Kaupungissa vierailessa kannattaa tutustua kahteen suurimpaan jalkapallostadioniin. Ne ovat La Bombonera Stadium, jossa voit nähdä Boca Juniorsien pelaavan sekä Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, joka toimii River Plate -joukkueen kotistadionina. Molemmat stadioneista sijaisevat hieman ydinkeskustan ulkopuolella, joten niillä pääsee vierailemaan helpoiten ottamalla Sixtin vuokra-auton alle. Vain hieman reilun tunnin ajomatkan päästä voi löytää uskomattoman kaunista luontoa, jossa voi viettää päivän patikoiden. Lähde siis ajamaan kohti pohjoista ja nauti upeasta päivästä raikkaassa vuoristoilmassa. Autonvuokraus Buenos Airesin lentoasemalla Ezeizalla tekee tästä kaikesta mahdollista. Ota siis lomastasi kaikki irti ja näe ja koe mahdollisimman paljon.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 59 arvosteluun
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Buenos Aires Lentoasema Ezeiza?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

Näytä lisää