Auton vuokraus toimipisteestä Buenos Aires

 

Suosituin kohteessa Buenos Aires

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Buenos Aires alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Buenos Aires

Osoite

Cerrito 1366, C1010ABB Buenos Aires, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 19:00
La
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Buenos Aires

Sixt Autovuokraamo Buenos Aires toivottaa sinut ystävällisesti tervetulleeksi toimipisteeseemme

Sixt Autovuokraamo Buenos Aires toivottaa sinut ystävällisesti tervetulleeksi toimipisteeseemme

Oletko tulossa loma- tai työmatkalle Argentiinan elämää sykkivään Buenos Airesiin ja haluat päästä kulkemaan paikasta toiseen vaivattomasti ja tyylikkäästi? Ota sitten suunnaksi Sixt Autovuokraamo Buenos Airesin asiakasystävällinen toimipisteemme ja saat meiltä allesi tarpeitasi vastaavan ajopelin. Autovuokraamomme sijaitsee keskustan tuntumassa, noin 7,5 kilometrin päässä Jorge Newberyn kansainväliseltä lentokentältä. Löydät toimipisteemme helposti, kun seuraat junaraiteita kohti Retiro Mitren rautatieasemaa. Sijaitsemme kivenheiton päässä rautatieasemasta. Suuntaa kohti Plaza Rodolfo Ortega Peñan puistoa taikka Ranskan suurlähetystöä, niin et voi eksyä. Meiltä saat allesi luotettavan vuokra-auton, jolla kelpaa jatkaa matkaa joko hotellillesi lepäämään taikka kohti uusia seikkailuja Buenos Airesissa. Voit varata matkallesi sopivan vuokra-auton vaikka jo kotisohvaltasi verkkosivujemme kautta. Voit myös kääntyä puhelimitse ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen. Palvelemme viikon jokaisena päivänä, joten ota rohkeasti yhteyttä.
Ota allesi Sixtin vuokra-auto Buenos Airesin toimipisteestämme ja jatka matkaasi ilolla

Ota allesi Sixtin vuokra-auto Buenos Airesin toimipisteestämme ja jatka matkaasi ilolla

Autovalikoimamme Sixt Autovuokraamo Buenos Airesissa on kattava ja laadukas. Löydät varmasti matkallesi sopivan menopelin, olit sitten työmatkalla, lomalla tai seikkailemassa kaveriporukalla. Voit jatkaa matkaa edullisella sedanilla ja kukkarosi kiittää. Usean henkilön seurueet kulkevat näppärästi paikasta toiseen yhdessä minibusseillamme, joihin mahtuu jopa yhdeksän henkilöä. Jos mielit maastoon, kannattaa alle ottaa jykevä maasturi. Valitsin minkälaisen vuokra-auton tahansa, voit varustella sen mielesi mukaan edullisilla lisävarusteillamme. Vuokra-automme ovat vakuutettuja, mutta jos haluat lisäturvaa matkallesi, voit ottaa lasi- ja rengasturvan lisäämään mielenrauhaasi. GPS-navigaattori on oiva valinta, kun olet matkalla Buenos Airesissa ensimmäistä kertaa. Voit lisätä varaukseesi myös lisäkuljettajan, niin useampi matkustajista pääsee kokemaan Argentiinan ajokulttuurin. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Buenos Aires

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Buenos Aires?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Buenos Aires sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Buenos Aires.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Buenos Aires?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 109 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Buenos Aires

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Buenos Aires?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Buenos Aires?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Buenos Aires

Näytä lisää