Auton vuokraus alueella Buenos Aires

 

Suosituin kohteessa Buenos Aires

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Buenos Aires alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Buenos Aires

Liiku kaupungissa joustavammin Sixtin vuokra-auton avulla

Liiku kaupungissa joustavammin Sixtin vuokra-auton avulla

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Buenos Airesiin! Olemme valmiita palvelemaan sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Toimipisteidemme kattava autovalikoima kattaa erilaiset tarpeet lomailusta tavarankuljetukseen. Buenos Airesin toimipisteistä löydät niin taloudelliset henkilöautot, sedanit, nelivedolla varustetut autot, maasturit kuin lava-autot. Autovuokraamomme Buenos Airesissa pystyy tarjoamaan edulliset hinnat sekä loistavaa palvelua ympäri vuorokauden. Kaikki automme ovat aina uusimpia malleja, joista löytyy esimerkiksi turvallisuutta lisäävät turvatyynyt. Autojen vakiovarusteisiin kuuluvat myös niin ilmastointi kuin lastenistuimen kiinnitysmekanismikin. Suurin osa autoista on varustettu vakionopeudensäätimellä sekä MP3-soittimella. Lisää vuokraasi lisätarvikkeita, kuten vaikkapa GPS-navigaattori tai lastenistuin. Autonvuokraus Buenos Airesissa palvelee niin turisteja, liikematkalaisia kuin paikallisiakin. Voit tutustua toimipisteidemme autovalikoimiin netissä ja hyödyntää samalla mahdolliset tarjoukset. Auton noutaminen ja palauttaminen onnistuu helposti myös aukioloaikojen ulkopuolella. Muista vain sopia tästä etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Tutustu siis aukioloaikoihimme ja palveluumme netissä, jossa voit myös hoitaa auton vuokraamisen. Muista kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme lupaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Lähde elämäsi seikkailuun vuokra-autolla

Lähde elämäsi seikkailuun vuokra-autolla

Argentiina ja sen pääkaupunki Buenos Aires tunnetaan tangon kuumista rytmeistä ja ystävällisistä ihmisistä. Koska kyseessä on miljoonakaupunki, välimatkatkin ovat usein pitkiä. Sen vuoksi autonvuokraus Buenos Airesissa onkin kätevä tapa päästä tutustumaan niin kaupunkiin kuin sen lähiympäristöönkin. Kaupungin pitkä ja monipuolinen historia on näkyvillä niin museoissa kuin muistomerkkien muodossakin. Maa tunnetaan jalkapalloilusta. Kaupunkiin matkustava saa lomastaan enemmän irti suuntaamalla katsomaan esimerkiksi paikallisottelua, jossa River Plate ja Boca Juniors ottavat mittaa toisistaan. Molempien joukkueiden stadionit sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella, joten kätevä tapa päästä seuraamaan matsia on vuokrata auto. Sen lisäksi kaupungin laitamilta löytyy useita upeita rantoja, joille on hankala matkata julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Kaupungin kaoottisuuteen kyllästyneen kannattaa suunnata vuokra-auton nokka kohti kaunista maaseutua. Perheiden suosikkikohde saattaa olla Etelä-Amerikan suurin huvipuisto Parque de la Costa. Ota siis vuokra-auto Buenos Airesissa kauttamme ja nauti rennosta vierailusta, jonka aikana ei tarvitse miettiä aikatauluja.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Buenos Aires

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Buenos Aires?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Buenos Aires sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Buenos Aires.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Buenos Aires?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Buenos Aires. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 168 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Buenos Aires

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Buenos Aires?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Buenos Aires?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Buenos Aires?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?