Auton vuokraus toimipisteestä Buenos Aires Lentoas. Newbery

 

Ohjeet toimipisteeseen Buenos Aires Lentoas. Newbery

Osoite

Av Rafael Obligado S/n, C1425DAA Buenos Aires, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Buenos Aires Lentoas. Newbery

Sixt Autovuokraamo Buenos Airesin Jorge Newberyn lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Buenos Airesin Jorge Newberyn lentoasemalla

Argentiinan pääkaupunki Buenos Aires ja sen ympäristö ovat kokemuksia täynnä, ja niihin on mukava tutustua laadukkailla ja uusilla Sixt Autovuokraamo Buenos Aires Jorge Newberyn lentoaseman ajoneuvoilla. Joustavat aukioloaikamme ja laaja ajoneuvovalikoima tekevät vuokraamisesta helppoa ja vaivatonta, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Valitse esim. näppärä ja taloudellinen sedan shoppailu- ja hemmottelulomalle, tilava farmari, jolla kulkee mukavasti koko perhe, tai näyttävä ja suorituskykyinen maasturi työtoimistoksi ja aktiviteettilomalle. Varaa ajoneuvo ja hyödylliset lisävarusteet jo kotona, näppärästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja aloita ajonautintosi heti lentokentältä. Huomioithan ystävällisesti, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Autonvuokraus Buenos Airesin Jorge Newberyn lentoasemalla

Autonvuokraus Buenos Airesin Jorge Newberyn lentoasemalla

Buenos Airesin Jorge Newberyn lentoasema, lyhenteeltään AEP, sijaitsee pääkaupungin pohjoispuolella, vain noin kahdeksan kilometriä keskustasta, Río de la Platan rannalla. Kaupungista on mahdollista kulkea lentoasemalle julkisilla kulkuvälineillä, kuten busseilla, tai voit napata taksin alle. Pääkaupungin ruuhkat ovat tunnettuja, ja matka keskustaan voi kestää vuokra-auton 20 minuutista paikallisbussin tuntiin. Tavoitat toimipisteemme pieneltä lentoasemalta Sixt Autovuokraamon opasteita seuraamalla tai kysymällä neuvonnasta. Varaa vuokra-auto Buenos Aires Jorge Newberyn lentoasemalta ja voit aloittaa pidemmänkin Argentiinan seikkailusi samantien seuraamalla lentoaseman vieressä kulkevaa Avenida Intendente Cantilon moottoritietä. Anna tien viedä, sillä meillä et maksa kilometreistä.
Näe ja koe enemmän värikästä ja kiehtovaa pääkaupunkia autonvuokrauksella Buenos Airesin Jorge Newberyn lentoasemalta

Näe ja koe enemmän värikästä ja kiehtovaa pääkaupunkia autonvuokrauksella Buenos Airesin Jorge Newberyn lentoasemalta

Urheilustaan ja festivaaleistaan tunnettu kaupunki tarjoaa kävijöilleen niin kulttuurielämyksiä, mielenkiintoisia nähtävyyksiä kuin historiallisesti upeita kaupunginosia. Sixtin vuokra-autolla kuljet näppärästi nähtävyydestä toiseen, joita on ympäri kaupunkia. Maininnan arvoisia ovat mm. supersuosittu Nacional de Bellas Artes -taidemuseo Ciudadelan kaupunginosassa, Eva Péroninkin viimeinen tyyssija, kuuluisa Cementerio de la Ricoletan hautausmaa, ja historiallisen kaunis San Telmon kaupunginosa. Argentiinan maaseutu on todellakin myös tutustumisen arvoinen, ja antaa aihetta useisiin kauniisiin valokuviin. Ota siis Sixtin vuokra-auto alle ja ajele vaikkapa tutustumaan Finca don Atilion viinitilaan, Uribelarrean maakuntaan, noin 88 kilometriä länteen. Vain taivas on rajana, kun pääsee nauttimaan laadukkaan Sixt-ajoneuvon kyydistä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Buenos Aires Lentoas. Newbery

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Buenos Aires Lentoas. Newbery.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Buenos Aires Lentoas. Newbery?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Buenos Aires Lentoas. Newbery?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Buenos Aires Lentoas. Newbery syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Buenos Aires Lentoas. Newbery

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Buenos Aires Lentoas. Newbery?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Buenos Aires Lentoas. Newbery

Näytä lisää