Auton vuokraus toimipisteestä Buenos Aires/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen Buenos Aires/Delivery Service

Osoite

Delivery/Collection Service, 1010 Buenos Aires, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 19:00
La
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Buenos Aires/Delivery Service

Tervetuloa Sixt Buenos Aires Delivery Servicen puolesta kauniiseen Argentiinaan

Tervetuloa Sixt Buenos Aires Delivery Servicen puolesta kauniiseen Argentiinaan

Sixt Autovuokraamo Buenos Aires Delivery Service on loistava valinta, kun haluat matkustaa Argentiinassa oman aikataulusi mukaan. Voit valita kattavasta autovalikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kulkuneuvon, olit matkalla sitten yksin, kaksin taikka suuremmalla joukolla. Oli matkustussyysi työ taikka huvi, me Sixtillä haluamme auttaa. Kun otat allesi jonkun edullisista sedaneistamme, pääset liikkumaan Argentiinan pääkaupungissa jouhevasti. Tilavilla pakettiautoillamme suurempienkin tavaralastien liikuttaminen on helppoa. Farmareihin mahdutat paljon matkatavaraa, kaikki ostokset, matkaeväät sekä iloista seuraa. Liikkuminen yhdessä tässä elämää sykkivässä miljoonakaupungissa on varmasti unohtumaton elämys. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä vaikka jo tänään. Voi varata Sixtin vuokra-auton Buenos Aires Delivery Servicen kautta haluamaasi osoitteeseen, jonne toimitamme vuokra-auton. Voiko auton vuokraaminen olla enää helpompaa? Älä siis epäröi, vaan aloita matkasuunnitelmiesi teko heti. Ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme joko puhelimitse taikka tee varauksesi verkkosivujemme kautta. Argentiina odottaa!
Ystävällinen palvelu ja edulliset hinnat - sitä on Sixt Autovuokraamo Buenos Aires Delivery Service

Ystävällinen palvelu ja edulliset hinnat - sitä on Sixt Autovuokraamo Buenos Aires Delivery Service

Sixt Autovuokraamo Buenos Aires Delivery Service tähtää nautinnollisen vuokrauskokemuksen tarjoamiseen. Meille on tärkeää, että matkasi luonnistuu ongelmitta ja pääset helposti päämäärääsi. Tarjoammekin autonvuokrauksesi yhteyteen kattavat lisävarusteet, joilla räätälöit ajokkisi juuri sinulle sopivaksi. Voit valita lisävarusteet samalla, kun teet ajoneuvon varauksen verkkosivuillamme, puhelimitse tai mobiilisovelluksellamme. Jos olet matkalla Buenos Airesissa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lämpimästi valitsemaan GPS-navigaattorin lisävarusteeksi. Navigaattorin ohjeistuksen avulla et pääse eksymään tämän miljoonakaupungin vilinässä. Sixtin vuokra-autot ovat vakuutettuja onnettomuuksien varalta, mutta voit lisätä mielenrauhaasi lisävakuutuksin ja -turvin. Kattavan listan lisävarusteistamme löydät verkkosivuiltamme. Huomioithan myös, että emme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vain valitsemasi ajoneuvokategorian. Valitse autonvuokraus Sixtin Buenos Aires Delivery Servicestä ja nauti tästä tangon ja viinin maasta kaikin siemauksin!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Buenos Aires/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Buenos Aires/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Buenos Aires/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Buenos Aires/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Buenos Aires/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Buenos Aires/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Buenos Aires/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Buenos Aires/Delivery Service

Näytä lisää