Auton vuokraus toimipisteestä Cordoba Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Cordoba Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Cordoba Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Cordoba Lentoasema

Osoite

Av. la voz del interior 8500, X5008HMH Cordoba, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:30 - 20:30

Palvelumme toimipisteessä Cordoba Lentoasema

Palvelevaa autonvuokrausta Cordoban lentoasemalla viikon jokaisena päivänä

Palvelevaa autonvuokrausta Cordoban lentoasemalla viikon jokaisena päivänä

Uudet ja hyvin varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Cordoban lentoasemalla. Voit räätälöidä vuokrauksen niin auton kuin palveluidenkin suhteen itsesi näköiseksi. Taloudelliset ja kätevät hatchback-mallit ovat parhaimmillaan kaupunkiliikenteessä ja ahtailla parkkipaikoilla. Sedaneihin sopii sekä matkustajia että matkatavaroita reilummin ja maasturin penkiltä voit katsella maailmaa hieman ylhäisemmästä perspektiivistä. Vaikka emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia allesi, voit valita itseäsi miellyttävän autokategorian käyttöösi. Saavuttuasi lentoasemalle löydät Sixtin palvelupisteen opasteita seuraamalla terminaalirakennuksesta.
Hyppää sujuvasti vuokra-autoon Cordoban lentoasemalla

Hyppää sujuvasti vuokra-autoon Cordoban lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee kaupungin pohjoispuolella parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. Ympäröivälle kehätielle on vain viiden kilometrin matka. Autonvuokraus Cordoban lentoasemalla joustaa tarpeesi mukaan, sillä sekä nouto että palautus onnistuvat virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Sixtillä on lähiseudulla myös kaksi muuta toimipistettä ja vuokra-auton palautus onnistuu myös niihin. Valitse tarjolla olevista lisäpalveluista sinulle tarpeelliset, jotta autonvuokrausaikasi olisi mahdollisimman huoletonta. Kolari-, lasi- ja rengasturva ovat vakuutuksen valinnaisia osia. Talvikeleihin on saatavilla edullisesti talvirengaspaketti, lumiketjut ja suksiteline. Lapsiperheiden autonvuokraus Cordoban lentoasemalla onnistuu vaivattomasti, sillä takapenkille voidaan tarpeen mukaan lisätä vauvan turvakaukalo tai sopivan kokoinen lasten turvaistuin.
Vinkkejä vuokra-autoiluun kaupungissa ja lähistöllä

Vinkkejä vuokra-autoiluun kaupungissa ja lähistöllä

1500-luvulla perustettu Cordoba on noin puolentoista miljoonan asukkaan kaupunki Argentiinan keskiosassa. Historiallinen keskusta on vierailun arvoinen nähtävyys, samoin siihen kuuluva Unescon maailmanperintöluetteloon sisältyvä jesuiittakortteli. Keskustassa on monia näyttäviä kirkkoja, joista mainittakoon Cordoban roomalaiskatolinen katedraali ja uusgoottilaista tyylisuuntausta edustava Capuchinin kirkko. Mielenkiintoisia museoita on tarjolla monen päivän tarpeiksi muun muassa luonnontieteiden, kansallisen historian ja antropologian saroilta. Kaupungin yli 100-vuotiaassa eläintarhassa riittää ihasteltavaa niin perheen vaarille kuin vaavillekin. Monipuolisessa paikassa on kaikenkarvaisten eläinten lisäksi akvaario-osasto ja kasvitieteellinen puutarha-alue. Sisähuvipuisto Neverland New Centerissä myös sadepäivä kuluu rattoisasti kaikenikäisillä lapsilla toimintapisteiden ja pienten tivolilaitteiden kimpussa. Tunnin ajomatkan päässä lännen suunnassa on Peko's Multiparque -virkistyspuisto, jossa on monen sorttista ajanvietettä tarjolla. Alueelta löytyvät muun muassa minieläintarha, akvaario, 5D-elokuvateatteri, uima-allas liukumäkineen ja pienehkö tivoli.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Cordoba Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Cordoba Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cordoba Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Cordoba Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Cordoba Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 77 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Cordoba Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Cordoba Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Cordoba Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Cordoba Lentoasema

Näytä lisää