Auton vuokraus toimipisteestä Bariloche Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bariloche Lentoasema

* Hinnat on laskettu 03.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bariloche Lentoasema alkaen 10.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Bariloche Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Ruta 237 S/N, 8400 Bariloche, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipaikassa Bariloche Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Barilochen lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Barilochen lentoasemalla

Barilochen lentoasema tunnetaan myös nimellä San Carloksen lentoasema. Kattavasta autovalikoimastamme löytyy niin näppäriä kaupunkiautoja, sedaneita, nelivetoautoja kuin maastureitakin. Löydät siis varmasti auton, joka vastaa kaikista parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Meillä ei ole varsinaista toimipistettä, vaan palvelu tapahtuu Meet & Greet -periaatteella. Se tarkoittaa sitä, että asiakaspalvelijamme on sinua vastassa saapuvien aulassa. Sinut opastetaan vuokra-autollesi. Sixtin autonvuokraus Barilochen lentoasemalla auttaa sinut lomasi alkuun.
Näin hoidat vuokrauksen näppärästi

Näin hoidat vuokrauksen näppärästi

San Carloksen lentoasema, BRC, sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Ota vuokra-auto Barilochen lentoasemalta heti koneen laskeutumisen jälkeen ja hurista katselemaan kaupungin nähtävyyksiä. Autovuokraamomme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä. Huomioi myös, että auton palautus ja nouto onnistuu aukioloaikojen ulkopuolella. Voit vuokrata auton joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Lisää vuokraasi myös kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten ylimääräinen kuljettaja, lastenistuin tai GPS-navigaattori. Käänny siis puoleemme, sillä autonvuokraus Barilochen lentoasemalla käy helposti avullamme.
Patagoniaa parhaimmillaan

Patagoniaa parhaimmillaan

Argentiina on tunnettu monipuolisuudestaan. Maasta voi löytääkin kaikkea miljoonakaupungeista jäätiköihin ja upeisiin rantoihin. Bariloche on yksi vielä hieman tuntemattomammista matkakohteista. Se sijaitsee lähellä Chilen rajaa, joten kaupungista voi siis helposti vierailla myös toisessa Latinalaisen Amerikan maassa ottamalla Sixtin vuokra-auton alle. Kaupunki itsessään on tunnettu talvilomakohteena. Sen lukuisat rinteet mahdollistavat niin laskettelun kuin lumilautailunkin. Kesällä lyhyen matkan päässä kaupungista voi laskea koskia. Se sopii erityisen hyvin hurjapäille, jotka eivät pelkää vauhtia. Vuokra-auton avulla kannattaa lähteä ajamaan Andeille. Se on jo itsessään eräänlainen elämys, jota ei monessa paikassa pääse kokemaan. Varaa kuitenkin hyvin aikaa, sillä vuoristoteillä ajaminen on paikoitellen todella hidasta ja haastavaa. Autonvuokraus Barilochen lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden tehdä lomastasi monipuolisempi. Näin pääset näkemään ja kokemaan paljon enemmän, eikä sinun tarvitse olla julkisten kulkuneuvojen varassa. Esimerkiksi linja-autot kulkevat kaupunkiin vain hyvin harvoin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bariloche Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bariloche Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bariloche Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bariloche Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bariloche Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 239 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bariloche Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bariloche Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bariloche Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bariloche Lentoasema

Näytä lisää