Auton vuokraus toimipisteestä Salta Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Salta Lentoasema

* Hinnat on laskettu 06.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Salta Lentoasema alkaen 13.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Salta Lentoasema

Osoite

Ruta Nacional Nº 51, 4400 Salta, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Salta Lentoasema

Nopeasti matkaan lentokentän Sixt autovuokraamolta

Nopeasti matkaan lentokentän Sixt autovuokraamolta

Ota Argentiinan matkaasi huoleton alku ja poikkea noutamaan vuokra-auto suoraan Saltan lentoaseman Sixt Autovuokraamolta. Kun saavut kohteeseen, tapaat ystävällisen henkilökuntamme saapumishallissa, josta he saattavat sinut ja matkaseurueesi toimipisteellemme lentokentän liepeillä. Perillä odottaa varaamasi autokategorian mukainen ajoneuvo mahdollisine lisäpalveluineen. Emme voi luvata vuokra-autolle tiettyä mallia tai merkkiä, mutta saat käyttöösi aina kategoriassaan laadukkaan ajoneuvon. Saltan lentoaseman autonvuokrauksesta voit valita kaupunkiajoon soveltuvan, sedan-mallisen henkilöauton tai tilavan farmarin tai varautua haasteellisempiin maastoihin ketterällä maasturilla.
Mutkattoman mukavaa autonvuokrausta Saltan lentoasemalla

Mutkattoman mukavaa autonvuokrausta Saltan lentoasemalla

Saltan lentoasema (SLA) tunnetaan myös nimellä Martín Miguel De Güemesin kansainvälinen lentoasema. Se sijaitsee noin 11 kilometrin eli 20 minuutin ajomatkan etäisyydellä saman nimisestä kaupungista. Kun varaat vuokra-auton Saltan lentoaseman autovuokraamosta, pääset jatkamaan matkaasi välittömästi saavuitpa lentoasemalle sitten aamuvarhain tai yömyöhään, sillä palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Voit noutaa ja palauttaa vuokraamasi ajoneuvon sekä toimistomme aukioloaikojen aikana että niiden ulkopuolella. Mikäli saavut lentoasemalle toimistomme kiinni ollessa, ilmoita asiasta autonvuokrauksen yhteydessä niin varaamme ajoneuvon luovutuksen poikkeukselliseen aikaan lisäpalveluna. Samalla saat käyttöön muut varaamasi lisäpalvelut: GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vapaat ajokilometrit, vakuutuksen tai lisäkuskin palvelut. Vuokra-auton voit palauttaa joko Saltan lentoaseman autonvuokraukseen tai toiseen toimipisteeseemme kaupungin keskustassa.
Koe Luoteis-Argentiinan kulttuuri- ja luontokohteet samalla matkalla

Koe Luoteis-Argentiinan kulttuuri- ja luontokohteet samalla matkalla

Vuokra-auto antaa täyden vapauden edetä matkasuunnitelmissasi. Ajele omassa rauhassa pitkin Saltan katuja ja ihaile siirtomaavallan aikaisia, historiallisia rakennuksia. Syvenny välillä alueen vaiherikkaaseen historiaan vierailemalla Andien, esikolumbiaanisesta ajasta kertovissa museoissa, kuten Pajcha Arte Etnico -museossa tai Alta Montanan arkeologisessa museossa. Kun olet saanut tarpeeksesi kaupungin kulttuurista ja kulinarismista, suuntaa vaikkapa retkelle jollekin Cafayaten viinialueen lukuisista viinitiloista. Alueella on myös lukuisia hyviä ravintoloita ja majataloja pidemmänkin viipymisen varalle. Las Salinas Grandes on mainio kohde päiväretkelle. Nämä laajat suolajärvet levittäytyvät viehättävänä sinisen ja valkoisen sekoituksena vakuuttavan vuoristomaiseman edustalle. Vuokra-autolla voit toteuttaa lomasi aikana useammankin päiväretken läheisiin luonnonpuistoihin ja idyllisiin, Villa San Lorenzon tyylisiin kyliin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Salta Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Salta Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Salta Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Salta Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Salta Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 285 arvosteluun
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Salta Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Salta Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Salta Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Salta Lentoasema

Näytä lisää