Auton vuokraus toimipisteestä Salta/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen Salta/Delivery Service

Osoite

Delivery/Collection Service, . Salta, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Salta/Delivery Service

Sixt Autovuokraamo Saltan ajoneuvoilla sukellat Saltan sydämeen

Sixt Autovuokraamo Saltan ajoneuvoilla sukellat Saltan sydämeen

Eloisa, lumoava ja kultturelli Salta on Pohjois-Argentiinaa aidoimmillaan, ja parhaiten sen kokee varaamalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamo Saltasta. Tasokkaat ja mukavat vuokra-ajoneuvomme sopivat erinomaisesti niin työ- kuin lomamatkoille. Valitse laajasta valikoimastamme mm. tilavat minibussit isommalle seurueelle, näppärän kokoiset sedanit kaupunkiajeluun, näyttävät ja suorituskykyiset maasturit aktiivilomalle tai mukavaksi toimistoksi työmatkalle, ja tilavat farmarit koko perheen vaivattomalle lomalle. Voit tutustua koko valikoimaan verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja tehdä varauksen helposti ennen matkaa. Saltan-toimipisteemme sijaitsee keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Läheiseltä Martín Miguel de Güemesin lentoasemalta pääset näppärästi ottamalla paikallisbussin 8A, jolla pääset parin korttelin päähän San Martinin puiston läheisyyteen, tai taksilla pääset perille noin 20 minuutissa. Aloita seikkailusi mukavasti suoraan toimipisteeltämme ja tutustu kätevästi Sixt Saltan vuokra-autolla keskustan suosituimpiin nähtävyyksiin, kuten suosittuun arkeologian museoon Bartolomé Mitrellä, nimeltään Museo de Arqueologia de Alta Montana Salta. Tai suuntaa suoraan pidemmälle seikkailulle unohtumattoman upeisiin vuoristomaisemiin, Cuesta del Obispon mutkaisille teille noin 100 kilometrin päähän.
Vapaat kilometrit ja asiantunteva asiakaspalvelu autonvuokrauksella Sixt Saltalta

Vapaat kilometrit ja asiantunteva asiakaspalvelu autonvuokrauksella Sixt Saltalta

Saltan-toimipisteemme laadukkaat ajoneuvot voit varata ennen matkaa, helposti ja nopeasti verkkosivuillamme, mobiilisovelluksellamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Hyödyllisillä lisäpalveluillamme ja -varusteillamme täydennät vuokrauskokemusta juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Valitse turvalliset lasten turvaistuimet, mikäli mukana on pienempiä matkalaisia, GPS-navigaattorilla löydät vaivattomasti perille nähtävyyksien luo, ja lisäämällä lisäkuljettajan varaukseesi voit jakaa ajamisen iloa seurueen muiden kuljettajien kesken. Edullisilla lisäturvilla pienennät omavastuuosuuttasi yllättävien havereiden varalle ja pidät matkakassan kurissa. Nämä ja muut hyödylliset lisäpalvelut ovat nähtävillä varauksen yhteydessä, ja sivusto laskee lopullisen hinnan valintojesi mukaan. Voit lisäksi peruuttaa tai muuttaa varaustasi maksuttomasti, mikäli valitset maksun vuokra-autoa noudettaessa. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, ettemme takaa yksittäistä ajoneuvoa, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Salta/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Salta/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Salta/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Salta/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Salta/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 2 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Salta/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Salta/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Salta/Delivery Service

Näytä lisää