Auton vuokraus toimipisteestä Mendoza Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Mendoza Lentoasema

* Hinnat on laskettu 06.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Mendoza Lentoasema alkaen 13.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Mendoza Lentoasema

Osoite

Ruta Nacional 40 S/N, 5539 Mendoza, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 22:30
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 22:30

Palvelumme toimipisteessä Mendoza Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Mendozan lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Mendozan lentoasemalla

Mendozan lentoaseman, joka tunnetaan myös nimellä Governor Francisco Gabriellin kansainvälinen lentoasema, toimipisteemme auttaa jokaista aloittamaan lomansa välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Autovalikoimastamme löytyy niin käteviä kaupunkiautoja, sedaneita, nelivetoja ja maastureita. Tarjonta on omiaan kattamaan niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin tarpeet. Meillä ei ole varsinaista toimipistettä lentoasemalla, vaan Meet & Greet -palvelu. Edustajamme on sinua vastassa lentoasemalla saapuvien aulassa ja johdattaa sinut vuokra-autollesi. Sixtin autonvuokraus Mendozan lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä.
Auton vuokraaminen onnistuu kätevästi joko netissä tai puhelimitse

Auton vuokraaminen onnistuu kätevästi joko netissä tai puhelimitse

Governor Francisco Gabriellin lentoasema, MDZ, sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka taittuu kätevästi vain muutamissa minuuteissa, kun otat vuokra-auton Mendozan lentoasemalta. Tämä takaa myös sen, että sinä pääset aloittamaan lomasi välittömästi. Vuokraa auto etukäteen joko itsenäisesti nettisivujemme kautta tai soita asiakaspalveluumme. Voit niin noutaa kuin palauttaakin auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Varaukseen kannattaa liittää kaikki tarvittavat lisätarvikkeet, kuten esimerkiksi navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja tai vaikkapa kaiken kattava vakuutuskin. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Autonvuokraus Mendozan lentoasemalla tekee lomastasi helpompaa.
Latinalaisen Amerikan tuntemattomampi helmi

Latinalaisen Amerikan tuntemattomampi helmi

Argentiina tunnetaan yleisesti ottaen sen pääkaupunkiin Buenos Airesiin suuntautuvasta matkailusta. Maasta löytyy kuitenkin paljon muutakin. Hyvä osoitus tästä on Mendoza, joka löytyy läheltä Chilen rajaa. Kaupunki on viehättävä sekoitus modernia metropolia sekä upeita maisemia. Kaupungista löytyy puisto Parque General San Martin. Se on kaunis alue istutuksineen. Puistossa voikin viettää päivää esimerkiksi piknikin muodossa. Sixtin vuokra-auton avulla taas voi lähteä tutustumaan myös lähialueisiin. Esimerkiksi Chileen ei ole pitkä matka, joten sinne voi hyvin tehdä päiväretken tai viipyä vaikka useammankin päivän. Oma kokemuksensa on myös ajaa Andien läpi. Tämä vuorijono kulkee aivan kahden maan rajalla ja houkuttelee turisteja ympäri maailmaa kokemaan tämänkin ihmeen. Autonvuokraus Mendozan lentoasemalla tekee unelmiesi lomasta mahdollisen. Varaa siis auto jo hyvissä ajoin ja pääset nauttimaan matkastasi täysin siemauksin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mendoza Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Mendoza Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mendoza Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mendoza Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mendoza Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 133 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mendoza Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mendoza Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mendoza Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mendoza Lentoasema

Näytä lisää