Auton vuokraus toimipisteestä Mendoza/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen Mendoza/Delivery Service

Osoite

Delivery/Collection Service, 5500 Mendoza, Argentiina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:30 - 20:30
La
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Mendoza/Delivery Service

Iloinen ja palveleva Sixt Autovuokraamo Mendoza toivottaa tervetulleeksi Argentiinaan

Iloinen ja palveleva Sixt Autovuokraamo Mendoza toivottaa tervetulleeksi Argentiinaan

Viineistään tunnettu Mendozan kaupunki lepää vuoristojen syleilyssä ja soveltuu erinomaisesti Sixt Autovuokraamo Mendozan laadukkaille ajoneuvoille. Olitpa työmatkalla, perhelomalla tai ystävysten kanssa lomalla, ovat Mendozan-toimipisteemme ajoneuvot mukava lisä matkalle. Koe liikkumisen vaivattomuus ja vapaus ja kiertele nähtävyydestä toiseen, tai viinitilalta toiselle. Keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme on helppoa saapua esim. Avenida Zapata 302 -pysäkille läheiseltä kansainväliseltä lentoasemalta paikallisbussilla noin puolessa tunnissa. Tai taksilla hotellilta ottamalla suunnan yleissairaalan lähelle, Primitivo de la Retan kadulle. Sixtin Mendozan-toimipisteen keskeinen sijainti mahdollistaa vaivattoman tutustumisen rennon kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin, kuten kenraali San Martinin puistoon suihkulähteineen, ja läheisen kukkulan korkeuksiin majesteetillisesti kohoavan Cerro de la Glorian muistomonumenttiin, joka on pystytetty Andesin sotajoukkojen kunnioittamiseksi. Ja viineistä kiinnostuneet voivat tehdä retkiä mm. Luján de Cuyon, Valle de Ucon ja Maipún alueisiin ja niiden useisiin viinitarhoihin. Varaa sinäkin jo tänään laadukas Sixtin vuokra-auto Mendozassa ja aloita ajoreittien suunnittelu!
Koe enemmän matkallasi autonvuokrauksella Sixtiltä Mendozasta

Koe enemmän matkallasi autonvuokrauksella Sixtiltä Mendozasta

Kaikkea ei voi pakata matkalaukkuihin, ja siksi me Sixtillä olemmekin koonneet hyödyllisiä lisäpalveluita ja -varusteita, joista voit valita sinulle sopivimmat. Klikkaamalla varauksen yhteydessä haluamasi lisävarusteet ja -palvelut mukaan varaukseesi näet loppusumman samantien. Valitse matkallesi GPS-navigaattori, mikäli Mendozan alue ei ole ennestään tuttu, lasten turvaistuimissa kuljetat perheen pienimmäisetkin turvallisesti mukana, ja maksamalla pienen summan lisäturvista yllättävien tilanteiden varalle saat omavastuuosuudet pienemmiksi. Lisäkuljettajapalvelu on näppärä lisäys varaukseen, mikäli seurueessa on useampia kuljettajia ja ajonautintoa jakaa halutaan. Talvilomailuun on saatavilla talvipaketti, joka helpottaa haastavissa olosuhteissa ajamista ja mahdollistaa vaikkapa suksien kuljettamisen. Huomioithan varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mendoza/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mendoza/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mendoza/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mendoza/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Mendoza/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mendoza/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mendoza/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mendoza/Delivery Service

Näytä lisää