Autonvuokraus
Tucuman Lentoasema
Piilota
Argentiina // Cevil Pozo // Tucuman Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tucuman Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delfin Gallo
  4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman AR +54-93876141267
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TUC
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 20:30
la. - su.09:00 - 13:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Tucumanin lentoasemalla

Tucumanin kansainvälinen lentoasema tunnetaan toiselta nimeltään Teniente General Benjamín Matienzon kansainvälisenä lentoasemana. Kattava autovalikoimamme tarjoaa niin tavallisia henkilöautoja, sedaneita, nelivetoja ja maastoautoja niin turisteille, liikematkustajille kuin paikallisillekin. Lentoasema on kohtalaisen pieni, eikä siellä ole varsinaisia vuokrauksen toimipisteitä. Me tarjoammekin asiakkaillemme Mett & Greet -palvelun. Edustajamme on sinua vastassa heti lentosi saavuttua. Hän opastaa sinut autollesi. Sixtin autonvuokraus Tucumanin lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä lentoaseman aukioloaikojen puitteissa.

Autonvuokraus Tucumanin lentoasemalla - näin se onnistuu

Teniente General Benjamín Matienzon kansainvälinen lentoasema, TUC, sijaitsee Tucumanin alueella noin 12 kilometrin päässä San Miguel de Tucumanin kaupungista. Aivan kaupungin vierestä löytyy myös Cevil Pozo, joka kiinnostaa matkustajia. Matka molempiin kaupunkeihin taittuukin vain noin 15 minuutissa. Vuokraa auto ennakkoon joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Muista liittää vuokraasi myös kaikki tarvitsemani lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten lastenistuin, navigaattori, ylimääräinen kuljettaja sekä kattavampi vakuutus. Huomioi kuitenkin, että emme pysty takaamaan mitään tietynlaista automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian. Ota siis vuokra-auto Tucumanin lentoasemalta ja lähde nauttimaan Latinalaisesta Amerikasta.

Maan itsenäisyyden keskus - koe käsinkosketeltava historia

Argentiinan itsenäisyyden keskus löytyy Tucumanista. Tämä maan viidenneksi suurin kaupunki sijaitsee luoteessa. Päivisin kaupungissa on jopa hiostavan kuuma, mutta iltaisin kaupungin ylle laskeutuu mukava lämpö, joka hellii matkustajia. Tucumanin historiasta johtuen sen tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Casa de la Independencia, Catedral Metropolitana, Casa de Gobierno sekä Casa Padilla. Tucumanin läheisyydestä löytyy Cevil Pozo, jossa voi käydä ihastelemassa muun muassa vesiputouksia. Helpoin keino päästä putouksille on ottaa vuokra-auto alle. Sixtin vuokra-auton ottaminen jo heti loman alussa onkin kannattavaa, koska sillä tavoin pääset nauttimaan vierailustasi heti ensimmäisistä hetkistä lähtien. Putouksilla vieraillessa kannattaa tutustua myös alueen historiaan, joka on pitkä ja monivaiheinen. Historiasta kertovat useat vuosisatoja sitten rakennetut rakennukset ja linnoitukset. Autonvuokraus Tucumanin lentoasemalta on paras keino päästä nauttimaan niin rennosta lomailusta kuin kokemaan kaikki alueen parhaimmat nähtävyydet.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 20:30
la. - su.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tucuman Lentoasema TUC Delfin Gallo 4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman -26.835291, -65.108242 +54-93876141267

Sixt-toimipiste Tucuman Lentoasema TUC

Delfin Gallo
4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman
 
Puhelinnro +54-93876141267

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service