Autonvuokraus
Cordoba Lentoasema
Piilota
Argentiina // Cordoba // Cordoba Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cordoba Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. la voz del interior 8500
  X5008HMH Cordoba AR +54-3515694310
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: COR
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 20:30
 
 24 h palautus

Palvelevaa autonvuokrausta Cordoban lentoasemalla viikon jokaisena päivänä

Uudet ja hyvin varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Cordoban lentoasemalla. Voit räätälöidä vuokrauksen niin auton kuin palveluidenkin suhteen itsesi näköiseksi. Taloudelliset ja kätevät hatchback-mallit ovat parhaimmillaan kaupunkiliikenteessä ja ahtailla parkkipaikoilla. Sedaneihin sopii sekä matkustajia että matkatavaroita reilummin ja maasturin penkiltä voit katsella maailmaa hieman ylhäisemmästä perspektiivistä. Vaikka emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia allesi, voit valita itseäsi miellyttävän autokategorian käyttöösi. Saavuttuasi lentoasemalle löydät Sixtin palvelupisteen opasteita seuraamalla terminaalirakennuksesta.

Hyppää sujuvasti vuokra-autoon Cordoban lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee kaupungin pohjoispuolella parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. Ympäröivälle kehätielle on vain viiden kilometrin matka. Autonvuokraus Cordoban lentoasemalla joustaa tarpeesi mukaan, sillä sekä nouto että palautus onnistuvat virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Sixtillä on lähiseudulla myös kaksi muuta toimipistettä ja vuokra-auton palautus onnistuu myös niihin. Valitse tarjolla olevista lisäpalveluista sinulle tarpeelliset, jotta autonvuokrausaikasi olisi mahdollisimman huoletonta. Kolari-, lasi- ja rengasturva ovat vakuutuksen valinnaisia osia. Talvikeleihin on saatavilla edullisesti talvirengaspaketti, lumiketjut ja suksiteline. Lapsiperheiden autonvuokraus Cordoban lentoasemalla onnistuu vaivattomasti, sillä takapenkille voidaan tarpeen mukaan lisätä vauvan turvakaukalo tai sopivan kokoinen lasten turvaistuin.

Vinkkejä vuokra-autoiluun kaupungissa ja lähistöllä

1500-luvulla perustettu Cordoba on noin puolentoista miljoonan asukkaan kaupunki Argentiinan keskiosassa. Historiallinen keskusta on vierailun arvoinen nähtävyys, samoin siihen kuuluva Unescon maailmanperintöluetteloon sisältyvä jesuiittakortteli. Keskustassa on monia näyttäviä kirkkoja, joista mainittakoon Cordoban roomalaiskatolinen katedraali ja uusgoottilaista tyylisuuntausta edustava Capuchinin kirkko. Mielenkiintoisia museoita on tarjolla monen päivän tarpeiksi muun muassa luonnontieteiden, kansallisen historian ja antropologian saroilta. Kaupungin yli 100-vuotiaassa eläintarhassa riittää ihasteltavaa niin perheen vaarille kuin vaavillekin. Monipuolisessa paikassa on kaikenkarvaisten eläinten lisäksi akvaario-osasto ja kasvitieteellinen puutarha-alue. Sisähuvipuisto Neverland New Centerissä myös sadepäivä kuluu rattoisasti kaikenikäisillä lapsilla toimintapisteiden ja pienten tivolilaitteiden kimpussa. Tunnin ajomatkan päässä lännen suunnassa on Peko's Multiparque -virkistyspuisto, jossa on monen sorttista ajanvietettä tarjolla. Alueelta löytyvät muun muassa minieläintarha, akvaario, 5D-elokuvateatteri, uima-allas liukumäkineen ja pienehkö tivoli.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 20:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cordoba Lentoasema COR Av. la voz del interior 8500 X5008HMH Cordoba -31.319444, -64.207778 +54-3515694310

Sixt-toimipiste Cordoba Lentoasema COR

Av. la voz del interior 8500
X5008HMH Cordoba
 
Puhelinnro +54-3515694310

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service