Autonvuokraus
El Calafate
Piilota
Argentiina // El Calafate
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa El Calafate

Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrausta Argentiinan El Calafatessa juuri sinun tarpeisiisi. Ota vuokra-auto allesi, kun kaipaat helppoa ja huoletonta matkustusta El Calafatessa, joko lomalla tai työmatkalla. Autovalikoimastamme löydät taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit ja nelivetomaasturit, joilla pääset kulkemaan ongelmitta vaativammassakin maastossa. Vuokraus meiltä on helppoa ja autokalustomme kattaa ajoneuvot joka makuun. Hyppää kyytiin ja nauti matkastasi! Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • El Calafate Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ruta 11 s/n
  9405 El Calafate

  ma. - su.07:00 - 20:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus El Calafatessa monilla lisämukavuuksilla

Sixt Autovuokraamo El Calafatessa tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa autonvuokrausta. Tämä idyllinen pikku kaupunki Argentiinassa on sopiva kohde niin yksin matkaaville, pariskunnille kuin perheillekin. Vuokra-automme El Calafatessa edustavat markkinoiden suosituimpien merkkien uusimpia malleja. Varausta tehdessäsi valitse matkaasi sopivat lisäpalvelut. Lapsiperheelle suosittelemme farmariautoa, johon mahtuu koko perhe matkatavaroineen, ja lisävarusteeksi voit valita turvalliset lastenistuimet. Ryhmässä matkustaessasi saatat arvostaa lisäkuljettajapalveluamme, jonka avulla järjestyvät sujuvat vuoronvaihdot matkan aikana. Tarjoamamme lisävakuutukset takaavat huolettoman matkanteon. Kun haluat lisätietoja autonvuokrauksesta El Calafatessa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua joka päivä. Huomaathan, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Vuokra-autolla El Calafaten kaupungissä ja sen ympäristössä

El Calafate on noin 17 000 asukkaan kylä Argentiinan Patagoniassa. Se sijaitsee noin 315 kilometrin päässä Santa Cruzin maakunnan pääkaupungista Río Gallegosista, tarkalleen ottaen Lago Argentino -järven eteläpuolella, Santa Cruzin maakunnan lounaisosassa. Kylän nimi juontuu Patagoniassa kasvavasta kasvista, calafatesta. Ilmasto on alueella viileän lauhkea, ja vuoden keskilämpötila El Calafaten kylässä onkin vain 7,5 astetta.

El Calafate on suosittu sekä tärkeä turistikohde, sillä se toimii porttina Los Glaciaresin kansallispuiston eri osiin. Vuokra-autolla saavutat kansallispuiston näppärästi. Los Glaciaresin kansallispuisto, eli jäätiköiden kansallispuisto, perustettiin vuonna 1937. Hieman alle 500 000 hehtaarin laajuinen puisto listattiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1981. Puisto sijaitsee Andien vuoriston eteläosissa, ja sen alueella on nimensä mukaisesti useita jäätiköitä. Tunnetuin jäätikkö on Perito Moreno, joka päättyy vaikuttavaan viisi kilometriä leveään ja noin 60 metriä korkeaan jääseinään. Kansallispuisto houkuttelee puoleensa niin luontomatkailijoita, patikoijia kuin kiipeilijöitäkin. Sixt vuokra-auto allasi tavoitat alueen parhaimmat nähtävyydet vaivatta ja oman aikataulusi mukaisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service