Autonvuokraus
El Calafate Lentoasema
Piilota
Argentiina // El Calafate // El Calafate Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus El Calafate Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ruta 11 s/n
  9405 El Calafate AR +54-92966709666
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FTE
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 20:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo El Calafaten lentoasemalla

El Calafaten kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Comandante Armando Tolan kansainvälinen lentoasema, sijaitsee Santa Cruzin provinssin alueella. Autovalikoimastamme löydät vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin. Voit vuokrata niin näppäriä kaupunkiautoja, sedaneita, urheilu- ja avoautoja, maastureita, nelivetoja sekä pakettiautoja. Toimipisteemme on helppo löytää lentoaseman saapuvien aulasta. Se sijaitsee oikealla puolella. Sixtin autonvuokraus El Calafaten lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä.

Näin autonvuokraus El Calafaten lentoasemalta onnistuu

Comandante Armando Tolan kansainvälinen lentoasema, FTE, sijaitsee noin 21 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kun otat vuokra-auton allesi, matka keskustastaan taittuu ainoastaan noin puolessa tunnissa. Me palvelemme asiakkaitamme aamusta iltaan. Jos haluat noutaa tai palauttaa vuokra-auton aukioloaikojemme ulkopuolella, se onnistuu. Muista vain sopia siitä etukäteen. Auton vuokraaminen onnistuu joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Muista myös liittää vuokraasi erilaiset lisätarvikkeet, kuten GPS-navigaattori sekä lastenistuin. Varatessasi vuokra-autoa El Calafaten lentoasemalta sinun tulee kuitenkin huomioida, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia. Pystymme takaamaan ainoastaan auton kategorian.

Jäätiköitä ja muita huikeita näkymiä

Argentiina on monipuolinen matkailumaa, josta löytyy kaikkea aina silmänkantamattomiin jatkuvista rannoista jäätiköihin. Patagonia on viime vuosina nostanut mainettaan matkailualueena. Sieltä löytyykin koko Latinalaisen Amerikan mahtavimmat jäätiköt. Sen vuoksi El Calafate houkuttelee erityisesti kiipeilijöitä. Vaikka itse kaupunkialue on suhteellisen pieni, auto on ainoa keino päästä liikkumaan helpoiten paikasta toiseen. Suuri osa alueen parhaimmista nähtävyyksistä löytyykin kaupungin ulkopuolelta. Sellainen on esimerkiksi Perito Morenon jäätikkö, jonne automatka kestää noin 45 minuuttia. Perito Morenolla voi lähteä ihastelemaan jäätikköä veneen kyydissä. Voitkin nähdä jäätikön vain muutamien metrien päästä. Itse kaupungissakin voi tutustua jäätiköihin esimerkiksi jäätikkömuseossa Glaciariumissa. Toinen turisteja kiinnostava museo on takuulla El Centro de Interpretación Histórica. Museo keskittyy alueen paikalliseen historiaan. Sixtin vuokra-auton avulla pääset kokemaan kaikki Patagonian tarjoamat elämykset. Autonvuokraus El Calafaten lentoasemalla on paras keino lähteä nauttimaan kaikesta siitä, mitä kotona ei pääse näkemään.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 20:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste El Calafate Lentoasema FTE Ruta 11 s/n 9405 El Calafate -50.280253, -72.053217 +54-92966709666

Sixt-toimipiste El Calafate Lentoasema FTE

Ruta 11 s/n
9405 El Calafate
 
Puhelinnro +54-92966709666

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service