Auton vuokraus maassa Armenian tasavalta

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Armenian tasavalta

Tutustu kohdemaahan Armenian tasavalta

Ajaminen sujuu kuin Suomessakin

Ajaminen sujuu kuin Suomessakin

Autonvuokraus Armenian tasavallasta hoituu helposti Sixtin avulla. Meidän kaksi toimipistettämme voi löytää maan pääkaupungista Jerevanista. Toinen näistä sijaitsee kaupungin lentoasemalla ja toinen keskustassa. Autovalikoimastamme voi vuokrata tavallisia henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Meiltä voit vuokrata myös navigaattorin, lasteistuimen tai muita lisätarvikkeita. Varaa vuokra-auto Armenian tasavallasta joko netissä tai puhelimitse. Auton noutaminen sujuu huomattavasti nopeammin, kun auton on vuokrannut ennakkoon. Huomioi kuitenkin autoa varatessasi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan autoluokan.Armeniassa ajaminen ei poikkea juurikaan Suomessa ajamisesta. Liikenne on oikeanpuoleista ja liikennesäännöt ovat suunnilleen samat. Tieverkosto on pääsääntöisestä hyvässä kunnossa, mutta toki poikkeuksiakin löytyy. Joillakin pienemmillä teillä saattaa olla huonoja osuuksia. Jos haaveilet kaupunkien ulkopuolella ajamisesta, voi maasturi olla silloin paras vaihtoehto. Sillä pääsee sellaisiin paikkoihin, joihin tavallisella henkilöautolla ei voi edes kuvitella pääsevänsä. Muista nämä tärkeät seikat Armeniassa ajaessasi:
  • Ole tarkkana nopeusrajoitusten kanssa
  • Varo jalankulkijoita - jalkakäytäviä ei aina nimittäin ole
  • Pysäköi ainoastaan sallituille pysäköintipaikoille
Kaupunkien keskustat saattavat välillä olla hieman sekavia, joten yksisuuntaisten katujen kanssa tulee olla tarkkana. Ajaminen Armenian tasavallassa sujuu kyllä hyvin, kun olet maltillinen ja kärsivällinen.
Autonvuokraus Armenian tasavallassa auttaa näkemään enemmän

Autonvuokraus Armenian tasavallassa auttaa näkemään enemmän

Sixtin autovuokraamo Armenian tasavallassa palvelee turisteja tarjoamalla autoja moniin eri käyttötarkoituksiin. Autonvuokraus sopiikin heille, jotka eivät halua aikatauluttaa lomaansa. Vuokra-autolla kun pääsee liikkumaan minne tahansa. Ota vuokra-auto vaikkapa suoraan Jerevanin lentoasemalta. Autovuokraamomme Armenian tasavallassa palvelee sinua maan pääkaupungissa kahdella toimipisteellä. Armenian tasavalta sijaitsee Kaukasiassa aivan Georgian ja Turkin välissä. Sieltä voikin siis tehdä kätevästi päiväretkiä myös muihin maihin. Muista kuitenkin ilmoittaa valtion rajan ylittämisestä toimipisteellämme. Saat enemmän tietoa siitä, minne kaikkialle saat vuokra-autolla matkustaa. Armenian tsaavalta on mielenkiintoinen kohde niille matkustajille, jotka haluavat nähdä maan, jonka historia ulottuu kauas menneisyyteen. Armenia onkin osaksi eurooppalainen ja osaksi aasialainen valtio, jossa näkyy viitteitä molemmista kulttuureista. Pääkaupunki Jerevan on suosituin kaupunki turistien keskuudessa. Sieltä voi löytää muun muassa Armenian historiallisen museon. Muita suosittuja kohteita kaupungissa ovat Armenian Genocide Memorial & Museum sekä Mother Armenia Military Museum. Molemmat näistä kertovat Armenian historiasta. Joka puolelta maata löytyy myös runsaslukuinen joukko upeita katedraaleja, jotka ovat hyviä kuvauspaikkoja.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Armenian tasavalta
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Armenian tasavalta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Armenian tasavalta sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Armenian tasavalta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Armenian tasavalta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 170 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Armenian tasavalta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Armenian tasavalta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Armenian tasavalta?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Armenian tasavalta

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Armenian tasavalta

Näytä lisää