Auton vuokraus toimipisteestä Yerevan

 

Suosituin kohteessa Yerevan

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Yerevan alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Yerevan

Osoite

Northern Avenue 10/1, 0010 Yerevan, Armenian tasavalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Yerevan

Armenian sykkivä sydän Jerevan tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Armenian sykkivä sydän Jerevan tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Kun haluat mukavuutta ja vapautta matkallesi, valitse Sixt Autovuokraamo Jerevanissa. Entisen Neuvostoliiton valtion, Armenian, pääkaupungin leveät ja puiden varjostamat kadut ovat kuin luodut autoilulle, ja vuokra-auto Jerevanissa on mainio vaihtoehto liikkumiseen paikasta toiseen. Tee varauksesi Sixtin verkkosivuilla tai puhelimessa etukäteen ja nauti ystävällisen henkilökuntamme asiantuntevasta palvelusta noutaessasi vuokra-auton Sixt Autovuokraamo Jerevanista. Aivan kaupungin keskustassa sijaitsevaan toimipisteesemme on helppo löytää seuraamalla Sakharovin aukeamalta alkavaa Pushkin-katua. Sixt tarjoaa sinulle laadukasta autonvuokrausta Jerevanissa, ja valittavanasi on useita vaihtoehtoja näppäristä henkilöautoista kaupunkiajoa varten aina tilaviin katumaastureihin ja nelivetoihin, joilla päivämatkat haastavammillakin reiteillä Jerevanin ulkopuolella sujuvat mukavasti. Voit esimerkiksi tehdä päivämatkan ja vierailla Tatevin luostarissa neljän tunnin ajomatkan päässä kaupungista, unohtamatta tietenkään legendaarista Araratin vuorta. Olipa matkasi tarkoitus perheloma, matka ystävien parissa tai työasioissa, voit luottaa palveluumme Jerevanin-toimipisteessä.
Sixtin vuokra-autolla koet ja näet Jerevanin vapaammin

Sixtin vuokra-autolla koet ja näet Jerevanin vapaammin

Valitessasi vuokra-auton Jerevanissa valitset vapauden matkustaa omaan tahtiin haluamiisi kohteisiin. Autokalustostamme löytyvät mukavimmat ja luotettavimmat vaihtoehdot, lomailitpa sitten perheen parissa tai vaikkapa ystäväporukalla. Kätevät ja kompaktit henkilöautot kuljettavat sinut kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin sekä suosituimpiin ja harvinaisempiin turistikohteisiin. Luotettavilla katumaastureilla ja nelivedoilla pääset liikkumaan vaivattomasti myös kaupungin ulkopuolella. Oivallinen valikoima lisävarusteita varmistaa sen, että perheen pienimmätkin nauttivat matkasta, kun valitset mukaan lastenistuimen tai turvakaukalon. Kaikki kohteesi ovat helpommin löydettävissä valitessasi lisävarusteeksi GPS-navigaattorin. Suositpa sitten diesel- tai bensiinimoottorilla käyvää vuokra-autoa, valikoimastamme löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva ajopeli. Tee varauksesi ennakkoon netissä tai puhelimitse ja nouda vuokra-auto toimipisteestämme. Huomaathan kuitenkin, että voimme taata ainoastaan haluamasi kategorian valikoimastamme, emme tiettyä atuomallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Yerevan

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Yerevan?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Yerevan sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Yerevan.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Yerevan?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 123 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Yerevan

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Yerevan?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Yerevan?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Yerevan

Näytä lisää