Autonvuokraus
Cairns Lentoasema
Piilota
Australia // Cairns // Cairns Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cairns Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 411 Sheridan Street
  4870 Cairns AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CNS
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:45
Juhlapyhä07:00 - 21:45
 
 

Olitpa työn tai loman merkeissä liikkeellä, Sixt Autovuokraamosta Cairnsin lentoasemalla saat allesi juuri sinulle sopivan ajopelin. Kaupunkiliikenteeseen on helppo lähteä näppärän kokoisella viistoperämallilla. Isommat sedanit, puhumattakaan farmarimalleista, tarjoavat lisää tilaa niin matkustamon puolelle kuin tavaratilaankin. Tilavimpaan minibussiin sopii kuljettajan lisäksi jopa 11 matkustajaa. Voit valita itsellesi varauksen yhteydessä autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Sixt autonvuokraus Cairnsin lentoasemalla palvelee sinua osoitteessa 146 Sheridan Street, jonne kulkee lentokentältä kätevä edestakainen bussikuljetus.

Cairnsin lentoasema - CNS

Australian seitsemänneksi vilkkain lentokenttä sijaitsee merenrantamaisemissa kymmenen minuutin ajomatkan päässä ydinkeskustasta. Lähes sata vuotta sitten perustettua kenttää on kehitetty voimakkaasti 2000-luvulla. Sekä vuokra-auton nouto että palautus tehdään samaan toimipisteeseen. Tutustu myös Sixtin edullisiin lisäpalveluihin, jotka ovat tarjolla autonvuokraukseen Cairnsin lentoasemalla. Vuokra-autoon voi nimetä lisäkuljettajan ja vuokrata GPS-navigaattorin. Vakuutukseen saa lisättyä rengas-, lasi- ja kolariturvan ja lapsiperheet voivat vuokrata vauvan turvakaukalon, lasten turvaistuimen tai istuinkorokkeen. Tutustu autokalustoon ja palveluihin verkkosivullamme ja varaa sopiva vuokra-auto itsellesi vaikka jo tänään.

Ota vuokra-auto Cairnsin lentoasemalta ja tutustu nähtävyyksiin

Cairns on noin 150 000 asukkaan rannikkokaupunki maan koilliskulmalla. Hyvän yleiskuvan yläilmoista päin katsottuna saa reilun kymmenen kilometrin päässä olevalta Skyrail Rainforest -köysiradalta. Barron Gorgen kansallispuiston alueella kulkevalla yli seitsemän kilometrin mittaisella radalla voi maisemien lisäksi ihailla sademetsän värikästä ja monimuotoista luontoa. Sotahistoriasta kiinnostuneiden kannattaa ajaa vieressä sijaitsevaan maan armeija- ja tykistömuseoon. Jos myrkylliset eläimet sattuvat kiinnostamaan, puolen tunnin ajomatkan päässä pohjoisen suunnassa on maan myrkyllisten eläinten eläintarha. Siellä voi tavata niin käärmeitä, skorpioneja, hämähäkkejä kuin muitakin myrkyttäjiä. Herttaisempaa seurattavaa on naapuritalossa, jossa on maan suurin perhostalo. Muutaman kilometrin päässä ovat näyttävät Barronin putoukset. Keskustassa rannan tuntumassa on Wonder Fair -huvipuisto, jossa perheen pienimpien päivä kuluu rattoisasti. Kukkien ja puutarha-alueiden ystävien mukava käyntikohde on kaupungin kasvitieteellinen puutarha. Mielenkiintoinen nähtävyys on keskustassa oleva meriakvaario, jossa on laaja valikoima mereneläviä laidasta laitaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:45
Juhlapyhä07:00 - 21:45

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cairns Lentoasema CNS 411 Sheridan Street 4870 Cairns -16.896450, 145.754440 +61-755558908

Sixt-toimipiste Cairns Lentoasema CNS

411 Sheridan Street
4870 Cairns
 
Puhelinnro +61-755558908

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service