Autonvuokraus
Bahrain
Piilota
Bahrain
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bahrain: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Bahrainissa auttaa sinua valitsemaan käyttötarkoituksiasi vastaavan auton. Meillä on kaksi toimipistettä maan pääkaupungissa Manamassa. Toinen niistä löytyy lentoasemalta. Sen lisäksi vuokraamme autoja Riffassa sijaitsevalla toimipisteellämme. Kaikki toimipisteemme vuokraavat tavallisia henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Esimerkiksi lentoaseman toimipisteeltä voit vuokrata myös pakettiauton, jos olet liikkeellä vaikkapa urheiluvarusteiden kanssa. Meiltä saat kaikki tarvittavat lisävarusteet, kuten navigaattorin ja lastenistuimen. Jos aiot ajaa pitempiä reissuja, ota silloin myös rajoittamattomat kilometrit. Täysvakuutus on suositeltavaa aina vieraassa maassa ajettaessa, joten muista ottaa sellainenkin. Varaa vuokra-auto Bahrainista jo ennen reissuasi joko netistä tai puhelimitse. Vain näin voit varmistaa saavasi haluamasi tyyppisen auton. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Pidä maltti mukana liikenteessä

Autonvuokraus Bahrainissa on paras vaihtoehto tutustua maahan, sillä julkinen liikenne ei ole kovinkaan kattavaa. Maassa ajaminen voi kuulostaa hankalalta, mutta sitä se ei ole. Suomalaiset kuljettajat pärjäävät maassa vallan hyvin. Toki on seikkoja, joihin emme ole tottuneet. Muista nämä tärkeät säännöt ja pärjäät takuulla hyvin:

 • Käytä turvavyötä
 • Noudata nopeusrajoituksia
 • Älä aja punaisia päin
 • Älä aja alkoholin vaikutuksen alaisena - pienikin promillemäärä johtaa välittömästi pidätykseen
Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysymyksiä vuokraasi liittyen. Autamme parhaamme mukaan.

Koe koko valtio vuokra-autolla

Autonvuokraus Bahrainissa on oikeastaan ainoa keino päästä kokemaan ja näkemään muutakin kuin pelkkä kaupungin keskusta. Julkinen liikenne toimii huonosti, eikä ole kovinkaan kattava. Sen vuoksi paikallisetkin käyttävät mieluummin omaa autoa kuin julkista liikennettä. Sixtin autovuokraamot Bahrainissa palvelevat sinua turistien suosimissa kohteissa. Voit ottaa auton vaikka heti lentoasemalta. Tämä Persianlahden saarivaltio on nimittäin kokemisen arvoinen kohde. Pääkaupunki Manama on hyvinkin moderni kohde, josta löytyy niin kulttuuria, shoppailumahdollisuuksia kuin yöelämääkin. Manamassa ajetaan toki myös Formula 1 -osakilpailu. Se käydään kilpa-autoradalla, joka on suosittu vierailukohde myös turistien keskuudessa. Koska Bahrainin historia on pitkä ja värikäs, löytyy maasta lukuisia museoita. Suosituimpia niistä ovat öljymuseo Oil Museum and First Oil Well, Beit Al Qur'an, musiikkiin keskittyvä Mohammed Bin Faris House of South Music sekä Maison Jamsheer, joka valottaa sitä, kuinka paikalliset ovat aikaisemmin eläneet saarella. Löytyypä maasta myös lukuisia moskeijoita ja raunioita, joita turistit mielellään kuvaavat.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service