Auton vuokraus toimipisteestä Bahrain Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Bahrain Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bahrain Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Bahrain Lentoasema

Osoite

Building 200 Road 2403 Blk 224, 75104 Muharraq, Bahrain
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Bahrain Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Bahrainin Manaman kansainvälinen lentoasema palvelee lähes kaikkia maassa matkailevia. Kattavasta autovalikoimastamme löytyvät vuokra-autot jokaisen tarpeeseen. Sinun onkin mahdollista vuokrata niin näppärät kaupunkiautot, sedanit, maasturit, nelivedot kuin esimerkiksi lava-autotkin. Vaikka tämä kansainvälinen ja monia lentoyhtiöitä palveleva lentoasema onkin suuri, on toimipisteelle helppoa löytää. Se sijaitsee aivan saapuvien aulassa. Automme on pysäköity A-pysäköintialueelle. Sixtin autovuokraus Bahrainin lentoasemalla on valmiina palvelemaan sinua myös aukioloaikojen ulkopuolella. Sovi tästä vain etukäteen asiakaspalvelijoidemme kanssa.
Autonvuokraus Bahrainin lentoasemalla

Autonvuokraus Bahrainin lentoasemalla

Manaman lentoasema, BAH, sijaitsee Muharraqissa. Se on pieni saari vain seitsemän kilometrin päässä pääkaupungista. Matka pääkaupunkiin taittuu vuokra-autolla vain muutamissa minuuteissa liikenneruuhkasta riippuen. Voit vuokrata meiltä auton vuoden jokaisena päivänä. Autonvuokrauksen voi hoitaa itse nettisivujemme kautta. Toinen tapa on soittaa asiakaspalveluumme. Muista lisätä vuokraasi myös erilaiset lisätarvikkeet, kuten vaikkapa GPS-navigaattori sekä lastenistuin. Ota siis vuokra-auto Bahrainin lentoasemalta ja lähde tutkimaan tätä jännittävää maata.
Eksoottista matkailua Persianlahdella

Eksoottista matkailua Persianlahdella

Persianlahti ja sen eksoottiset maat kiehtovat matkailijoita. Tämä noin 30 saaresta koostuva valtio tarjoaa monta elämystä niin rantalomailusta nauttiville kuin aktiivilomaa havittelevillekin. Pääkaupunki Manana on hyvin moderni ja jopa länsimaalainen. Manamasta voi löytää Dilmunin rauniot, jotka kertovat paljon kaupungin ja koko maan historiasta. Rauniot ovatkin suosittu kuvauskohde. Sen lisäksi pääkaupungissa voi vierailla esimerkiksi Al Fateh Grand Mosque -moskeijassa, joka on rakennettu vuonna 1988. Myös Kansallismuseo on käynnin arvoinen kohde. Siellä voi tutustua paremmin niin maan kulttuuriin, tapoihin kuin menneeseen aikaankin. Koska tämä Persianlahden maa koostuu useista saarista, on auto oikeastaan ainoa järkevä tapa liikkua. Sixtin vuokra-auto on kätevä ratkaisu, koska sen avulla niin sinä kuin koko seurueesikin pääsette nauttimaan maan antimista. Autonvuokraus Bahrainin lentoasemalla antaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä aloittamaan lomasi heti maahan saavuttuasi. Myös niin työmatkalaiset kuin paikallisetkin voivat vuokrata auton meidän kauttamme. Olemme täällä palvelemassa kaikkia ja pyrimme löytämään auton jokaisen tarpeisiin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bahrain Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bahrain Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bahrain Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bahrain Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bahrain Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 243 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,3)
SIXT-toimipisteessä
(4,2)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bahrain Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bahrain Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bahrain Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bahrain Lentoasema

Näytä lisää