Auton vuokraus toimipisteestä Manama Juffair

 

Suosituin kohteessa Manama Juffair

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Manama Juffair alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Manama Juffair

Osoite

Shabab Avenue Bldg 19 Road 462, 75104 Manama, Bahrain
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Manama Juffair

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamo Manama Juffairiin

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamo Manama Juffairiin

Sixt Autovuokraamo Manama Juffairista löydät ammattitaitoisen ja asiantuntevan henkilökunnan ja saat luotettavaa palvelua autonvuokraukseen liittyen. Vuokra-auton varaat vaivattomasti verkkosivuillamme ja saat myös helposti listattua ajoneuvokategoriat, joita matkasi ajankohtaan on saatavilla. Manama Juffair sijaitsee Manaman kaupungissa Bahrainissa, Al Juffairin kaupunginosassa, hyvin lähellä Yhdysvaltojen laivastotukikohta Naval Support Activity Bahrainia. Bahrainin kansainväliseltä lentoasemalta pääset sinne kätevästi julkisilla tai lyhyen matkansa takia esimerkiksi taksilla. Kun saat autonvuokrauksen hoidettua, pääset kätevästi rantaa pitkin kulkevalle valtatielle ja sitä kautta aina Bahrainin eteläkärkeen saakka. Sixt Autovuokraamo Manama Juffairin laajasta valikoimasta löydät itsellesi parhaiten soveltuvan vuokra-auton. Valikoimassamme on esimerkiksi maastureita, henkilöautoja pieneen ja isompaan tarpeeseen, premium-luokan autoja kunnon ajonautintoon ja tila-autoja ja pikkubusseja isommalle ryhmälle. Löydät varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan autokategorian verkkosivuiltamme.
Bahrainin saari on kätevä ajaa ympäri vuokra-autolla

Bahrainin saari on kätevä ajaa ympäri vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamosta Manaman Juffairista saat allesi uudehkon ja kattavasti varustellun vuokra-auton, jonka avulla voit ajaa vaikka koko Bahrainin saaren ympäri. Voit tutkia lähialueita tai ajella vaikka saaren eteläosiin nauttimaan merestä ja rantaviivasta. Muistathan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata sinulle ainoastaan tietyn autokategorian auton, ei automerkkiä tai tiettyä automallia. Sopivan vuokra-auton löydyttyä voit lisätä varauksellesi myös erilaisia tarpeellisia lisäpalveluita. Valitsemalla varauksellesi internetin matkustajat voivat huoleti käyttää internetiä tai voitte käyttää älylaitteiden navigointipalveluita vailla pelkoa eksymisestä. Mukana matkustaville lapsille on helppo valita turvaistuimet, joten teidän ei tarvitse kuljettaa niitä mukananne Bahrainiin, vaan saatte ne kätevästi Manaman Juffairin Sixt Autovuokraamosta. Jos teitä on useampi samassa seurueessa, voitte lisätä varauksellenne lisää kuljettajia, jolloin muutkin voivat osallistua ajovastuun jakamiseen. Ja jos paikallinen liikenne huolettaa, niin lisäpalveluistamme löytyy myös erilaisia lisäturvia, joilla saatte lisää turvaa ja huolettomuutta matkantekoonne. Varaa auto verkkosivultamme ja keskity matkastasi nauttimiseen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Manama Juffair

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Manama Juffair?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Manama Juffair sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Manama Juffair.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Manama Juffair?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 69 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Manama Juffair

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Manama Juffair?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Manama Juffair?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Manama Juffair

Näytä lisää