Autonvuokraus
Bahrain Lentoasema
Piilota
Bahrain // Manama // Bahrain Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bahrain Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Building 200 Road 2403 Blk 224
  75104 Muharraq BH +973-17138920
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BAH
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto

Bahrainin Manaman kansainvälinen lentoasema palvelee lähes kaikkia maassa matkailevia. Kattavasta autovalikoimastamme löytyvät vuokra-autot jokaisen tarpeeseen. Sinun onkin mahdollista vuokrata niin näppärät kaupunkiautot, sedanit, maasturit, nelivedot kuin esimerkiksi lava-autotkin. Vaikka tämä kansainvälinen ja monia lentoyhtiöitä palveleva lentoasema onkin suuri, on toimipisteelle helppoa löytää. Se sijaitsee aivan saapuvien aulassa. Automme on pysäköity A-pysäköintialueelle. Sixtin autovuokraus Bahrainin lentoasemalla on valmiina palvelemaan sinua myös aukioloaikojen ulkopuolella. Sovi tästä vain etukäteen asiakaspalvelijoidemme kanssa.

Autonvuokraus Bahrainin lentoasemalla

Manaman lentoasema, BAH, sijaitsee Muharraqissa. Se on pieni saari vain seitsemän kilometrin päässä pääkaupungista. Matka pääkaupunkiin taittuu vuokra-autolla vain muutamissa minuuteissa liikenneruuhkasta riippuen. Voit vuokrata meiltä auton vuoden jokaisena päivänä. Autonvuokrauksen voi hoitaa itse nettisivujemme kautta. Toinen tapa on soittaa asiakaspalveluumme. Muista lisätä vuokraasi myös erilaiset lisätarvikkeet, kuten vaikkapa GPS-navigaattori sekä lastenistuin. Ota siis vuokra-auto Bahrainin lentoasemalta ja lähde tutkimaan tätä jännittävää maata.

Eksoottista matkailua Persianlahdella

Persianlahti ja sen eksoottiset maat kiehtovat matkailijoita. Tämä noin 30 saaresta koostuva valtio tarjoaa monta elämystä niin rantalomailusta nauttiville kuin aktiivilomaa havittelevillekin. Pääkaupunki Manana on hyvin moderni ja jopa länsimaalainen. Manamasta voi löytää Dilmunin rauniot, jotka kertovat paljon kaupungin ja koko maan historiasta. Rauniot ovatkin suosittu kuvauskohde. Sen lisäksi pääkaupungissa voi vierailla esimerkiksi Al Fateh Grand Mosque -moskeijassa, joka on rakennettu vuonna 1988. Myös Kansallismuseo on käynnin arvoinen kohde. Siellä voi tutustua paremmin niin maan kulttuuriin, tapoihin kuin menneeseen aikaankin. Koska tämä Persianlahden maa koostuu useista saarista, on auto oikeastaan ainoa järkevä tapa liikkua. Sixtin vuokra-auto on kätevä ratkaisu, koska sen avulla niin sinä kuin koko seurueesikin pääsette nauttimaan maan antimista. Autonvuokraus Bahrainin lentoasemalla antaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä aloittamaan lomasi heti maahan saavuttuasi. Myös niin työmatkalaiset kuin paikallisetkin voivat vuokrata auton meidän kauttamme. Olemme täällä palvelemassa kaikkia ja pyrimme löytämään auton jokaisen tarpeisiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bahrain Lentoasema BAH Building 200 Road 2403 Blk 224 75104 Muharraq 26.270833, 50.633611 +973-17138920

Sixt-toimipiste Bahrain Lentoasema BAH

Building 200 Road 2403 Blk 224
75104 Muharraq
 
Puhelinnro +973-17138920

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service