Autonvuokraus
Bridgetown Lentoasema
Piilota
Barbados // Barbados // Bridgetown Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bridgetown/Grantley Adams lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Access Road
  16000 Christ Church BB +1-2462313854
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BGI
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoasemalla

Nauti karibialaisesta vieraanvaraisuudesta Sixt Autovuokraamossa Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoasemalla. Tarjoamme laajat aukioloajat, kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja sekä vapaat kilometrit. Voit tutustua Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoaseman vuokra-autoihin verkkosivuillamme. Citymaasturilla kiertelet mukavasti ja turvallisesti nähtävyydet ja rannat. Henkilöauto sen sijaan on näppärä kaupungin kaduilla. Tila-autoon mahtuu koko perhe matkatavaroineen ja ystäväporukka urheiluvälineineen. Huomioithan kuitenkin, että tekemäsi varaus koskee autoluokkaa, ei tiettyä mallia tai merkkiä. Muista myös hyödylliset lisäpalvelumme, kuten GPS-navigaattorin, kattotelineen ja lastenistuimen. Ne tekevät matkastasi vielä mukavamman. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme on heti palveluksessasi astuessasi ulos lentokentän tuloaulasta.

Autonvuokraus Grantley Adamsin kansainväliseltä lentoasemalta kannattaa

Grantley Adamsin kansainvälinen lentoasema, lyhyesti BGI ja toiselta nimeltään Bridgetownin lentoasema, on Barbadoksen ainoa lentokenttä ja tärkeä linkki myös muille Karibian saarille. Bridgetownin keskusta on noin 17 kilometrin päässä lentokentältä ja sinne ajaa noin 30 minuutissa. Välimatkat saarella ovat lyhyet, mutta taksit voivat olla hintavia. Vuokra-autolla liikut edullisesti ja sujuvasti paikasta toiseen. Sixtin autonvuokrauspiste Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoasemalla löytyy heti tuloaulan ulkopuolelta. Käänny ovilta vasemmalle ja jatka suoraan toimipisteellemme. Mikäli haluat surffaamaan tai golfaamaan, rannoille rentoutumaan tai rantabaareihin ja ravintoloihin nautiskelemaan, vuokraa auto Sixtiltä!

Paratiisirannalta toiselle Sixtin vuokra-autolla

Itäisen Karibian saarten helmi Barbados on unelmien rantalomakohde. Kun vuokraat auton Sixtin Autovuokraamosta Grantley Adamsin kansainväliseltä lentoasemalta heti saapuessasi, pääset heti tutustumaan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Miksi mennä suorinta reittiä, kun vuokra-autolla olet vapaa menemään minne vain? Käy virkistäytymässä pitkän lennon jälkeen jollakin lukuisista rannoista. Miami Beachilla voit nauttia urbaanista rantaelämästä. Dover Beach Ja Hastings ovat suosittuja vesiurheilijoiden keskuudessa. Worthing Beach puolestaan tarjoaa kuvankauniit maisemat. Kaupungin keskustassa sinua odottavat värikkäät talot, kaunis arkkitehtuuri, luksushuvilat ja historialliset monumentit. Bridgetown sijaitsee saaren länsirannikolla, joten illan tullen voit hurauttaa vuokra-autolla ihailemaan auringonlaskua esimerkiksi Brownes Beachille.

Tiesitkö, että voit ajaa koko saaren ympäri vain noin kolmessa tunnissa? Jos sinulla on enemmän aikaa, lähde kiertelemään nähtävyyksiä, vieraile toinen toistaan upeammilla hiekkarannoilla ja nauti karibialaisesta tunnelmasta. Autonvuokraus Sixt Grantley Adamsin kansainvälisen lentoaseman toimipisteestä auttaa sinut matkaan alta aikayksikön!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bridgetown Lentoasema BGI Airport Access Road 16000 Christ Church 13.080283, -59.488286 +1-2462313854

Sixt-toimipiste Bridgetown Lentoasema BGI

Airport Access Road
16000 Christ Church
 
Puhelinnro +1-2462313854

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service