Auton vuokraus alueella Barbados

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Barbados

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bridgetown Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Barbados

Barbadoksen Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto valitsemillasi varusteilla

Barbadoksen Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto valitsemillasi varusteilla

Sixt Autovuokraamo Barbadoksella auttaa, kun suunnitteilla autonvuokraus. Laajasta autovalikoimastamme löydät tarvettasi vastaavan ajoneuvon haluamallesi ajalle. Saatavilla on ajankohdasta riippuen pieniä, keskikokoisia ja isoja henkilöautoja, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pikkubusseja. Matkustitpa sitten yksin, perheesi kanssa tai ryhmässä, meiltä löytyy vaihtoehtoja. Tee autonvuokraus Barbadoksella yksinkertaiseksi ja vieraile verkkosivuillamme, josta löydät ajankohtaasi vastaavat saatavuustiedot. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja valikoimaan verkkosivuillamme. Vuokra-automme ovat uusia ja kattavasti varusteltuja. Voit valita joko pienikulutuksisen henkilöauton tai isomman maastoauton. Autoista löytyy vakiovarusteiden lisäksi mm. ilmastointi ja useasta vakionopeudensäädin. Sixt Autovuokraamo pystyy valitettavasti takaamaan vain tietyn kategorian auton, mutta ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Saatavilla on myös lukuisia lisäpalveluja, joiden avulla saat vuokra-autostasi enemmän irti. Jos matkustat perheen kanssa, saatat tarvita turvaistuimia, jotka lisäät varaukseesi kätevästi verkkosivuillamme. Jos Barbados ei ole entuudestaan tuttu, lisäämällä navigaattorin löydät varmasti haluamasi kohteet tältä kauniilta saarelta.
Ota kaikki irti Barbadoksesta vuokra-autosi avulla

Ota kaikki irti Barbadoksesta vuokra-autosi avulla

Barbadoksen kaunis saarivaltio sijaitsee Atlantin ja Karibianmeren välissä. Helpoiten tutustut tähän upeaan saareen vuokra-autolla, jonka saat vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta. Pääkaupunki Bridgetownista löytyy saaren parhaimmat ostosmahdollisuudet ja saaren länsi- ja eteläpuolelta taasen parhaat rannat ja maisemat. Barbados on muodoltaan kolmiomainen saari, joka on pisimmillään luoteis-kaakoissuunnassa 32 kilometriä pitkä ja leveimmillään itä-länsisuunnassa 25 kilometriä leveä, joten autolla liikkuessa on helppo koluta saarta ristiin ja rastiin.Kauniita rantoja etsiessä yksi hyvä vaihtoehto on noin 20 kilometrin päässä pääkaupungista sijaitseva Crane Beach, jonka yläpuolella on saaren ensimmäinen hotelli The Crain Resort, joka on rakennettu vuonna 1867. Tästä pari kilometria eteenpäin löytyy Bottom Bay, jonka turkoosi vesi ja valkoinen hiekka ei jätä ketään kylmäksi. Herkkusuiden kannattaa sen sijaan ajella Bridgetownista alaspäin Oistinsin kuuluisille kalamarkkinoille, joissa musiikki raikaa ja kala tekee kauppansa. Sinne ajaa vuokra-autolla noin 15 minuutissa pääkaupungista. Saaren kompaktin koon vuoksi vuokra-auto on oivallinen valinta Barbadoksella, koska sillä näet saaren kauneimmat ja viihtyisimmät paikat, matkustitpa yksin tai ryhmässä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Barbados
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Barbados?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Barbados sinun on oltava vähintään 25-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Barbados.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Barbados?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Barbados. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 56 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Barbados
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Barbados?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Barbados?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Barbados?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Barbados

Näytä lisää