Auton vuokraus toimipisteestä Bridgetown Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bridgetown Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bridgetown Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Bridgetown Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Airport Access Road, 16000 Christ Church, Barbados
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Bridgetown Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoasemalla

Nauti karibialaisesta vieraanvaraisuudesta Sixt Autovuokraamossa Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoasemalla. Tarjoamme laajat aukioloajat, kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja sekä vapaat kilometrit. Voit tutustua Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoaseman vuokra-autoihin verkkosivuillamme. Citymaasturilla kiertelet mukavasti ja turvallisesti nähtävyydet ja rannat. Henkilöauto sen sijaan on näppärä kaupungin kaduilla. Tila-autoon mahtuu koko perhe matkatavaroineen ja ystäväporukka urheiluvälineineen. Huomioithan kuitenkin, että tekemäsi varaus koskee autoluokkaa, ei tiettyä mallia tai merkkiä. Muista myös hyödylliset lisäpalvelumme, kuten GPS-navigaattorin, kattotelineen ja lastenistuimen. Ne tekevät matkastasi vielä mukavamman. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme on heti palveluksessasi astuessasi ulos lentokentän tuloaulasta.
Autonvuokraus Grantley Adamsin kansainväliseltä lentoasemalta kannattaa

Autonvuokraus Grantley Adamsin kansainväliseltä lentoasemalta kannattaa

Grantley Adamsin kansainvälinen lentoasema, lyhyesti BGI ja toiselta nimeltään Bridgetownin lentoasema, on Barbadoksen ainoa lentokenttä ja tärkeä linkki myös muille Karibian saarille. Bridgetownin keskusta on noin 17 kilometrin päässä lentokentältä ja sinne ajaa noin 30 minuutissa. Välimatkat saarella ovat lyhyet, mutta taksit voivat olla hintavia. Vuokra-autolla liikut edullisesti ja sujuvasti paikasta toiseen. Sixtin autonvuokrauspiste Grantley Adamsin kansainvälisellä lentoasemalla löytyy heti tuloaulan ulkopuolelta. Käänny ovilta vasemmalle ja jatka suoraan toimipisteellemme. Mikäli haluat surffaamaan tai golfaamaan, rannoille rentoutumaan tai rantabaareihin ja ravintoloihin nautiskelemaan, vuokraa auto Sixtiltä!
Paratiisirannalta toiselle Sixtin vuokra-autolla

Paratiisirannalta toiselle Sixtin vuokra-autolla

Itäisen Karibian saarten helmi Barbados on unelmien rantalomakohde. Kun vuokraat auton Sixtin Autovuokraamosta Grantley Adamsin kansainväliseltä lentoasemalta heti saapuessasi, pääset heti tutustumaan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Miksi mennä suorinta reittiä, kun vuokra-autolla olet vapaa menemään minne vain? Käy virkistäytymässä pitkän lennon jälkeen jollakin lukuisista rannoista. Miami Beachilla voit nauttia urbaanista rantaelämästä. Dover Beach Ja Hastings ovat suosittuja vesiurheilijoiden keskuudessa. Worthing Beach puolestaan tarjoaa kuvankauniit maisemat. Kaupungin keskustassa sinua odottavat värikkäät talot, kaunis arkkitehtuuri, luksushuvilat ja historialliset monumentit. Bridgetown sijaitsee saaren länsirannikolla, joten illan tullen voit hurauttaa vuokra-autolla ihailemaan auringonlaskua esimerkiksi Brownes Beachille.Tiesitkö, että voit ajaa koko saaren ympäri vain noin kolmessa tunnissa? Jos sinulla on enemmän aikaa, lähde kiertelemään nähtävyyksiä, vieraile toinen toistaan upeammilla hiekkarannoilla ja nauti karibialaisesta tunnelmasta. Autonvuokraus Sixt Grantley Adamsin kansainvälisen lentoaseman toimipisteestä auttaa sinut matkaan alta aikayksikön!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bridgetown Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bridgetown Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bridgetown Lentoasema sinun on oltava vähintään 25-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bridgetown Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bridgetown Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 48 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bridgetown Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bridgetown Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bridgetown Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bridgetown Lentoasema

Näytä lisää