Auton vuokraus alueella Bryssel

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bryssel

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bryssel Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Bryssel

Sixt Autovuokraamo Brysselissä tarjoaa monipuolista palvelua

Sixt Autovuokraamo Brysselissä tarjoaa monipuolista palvelua

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Brysselissä! Kiitos asiantuntevan palvelumme ja kattavan valikoimamme, autonvuokraus Brysselissä onnistuu vaivattomasti piipahtamalla paikallisessa toimipisteessämme. Brysselin autovuokraamomme valikoimasta löydät klassiset farmarit ja henkilöautot, jykevät maasturit, kesäiset avoautot sekä sporttiset urheiluautot. Olemme apunasi autonvuokraukseen liittyvissä tarpeissasi kellon ympäri. Piipahda siis autovuokraamossamme ja matkasi Euroopan Unionin pääkaupungissa voi alkaa! Autonvuokraus Brysselissä onnistuu kätevästi ja vikkelästi vierailemalla paikallisessa autovuokraamossamme. Valikoimamme kattaa mallit virtaviivaisista sedaneista tilavampiin farmareihin ja näppäriin pikkuautoihin. Autovuokraamostamme löytyy suuri määrä tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan ettemme kuitenkaan voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan auto valitaan haluamasi kategorian perusteella. Moniin vuokra-autoistamme on myös saatavilla kattava valikoima lisävarusteita, esimerkiksi GPS-navigaattori tai lastenistuin. Vuokra-autoihimme on myös saatavilla ilmastointi ja vakuutus, ja valikoimastamme löytyvät seitsemän hengen minibussit sopivat suuremmankin seurueen tarpeisiin.
Liikut vuokra-autolla Brysselissä vikkelämmin

Liikut vuokra-autolla Brysselissä vikkelämmin

Belgian pääkaupunkiin tutustuminen onnistuu entistä vapaammin kun hankit käyttöösi vuokra-auton. Lähistön upeat maisemat ja perinteikkään keski-eurooppalainen maaseutu tarjoavat mahtavat puitteet matkailulle ja elämyksille, ja vuokra-autolla liikkumalla tuot matkaasi uudenlaista vapautta ja aikatauluttomuutta. Kulttuuri ei tästä kaupungista lopu kesken, ja nähtävää löytyy jokaiseen makuun. Suosittuja aktiviteetteja ja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Serres Royales De Laekenin talvipuutarha, Mini Europe-pienoismalli Euroopasta sekä Bois De la Cambren puisto. Mikäli perinteinen taide ja arkkitehtuuri on mieleesi, voit vierailla vaikkapa St. Michaelin ja St. Gudulan katedraaleissa, tai piipahtaa musikaalisten instrumenttien MIM-museossa. Belgia on tunnettu loistavista oluistaan ja suklaistaan, ja alueelta löytyykin laaja kirjo ja valikoima maistelu- ja tutustumiskierroksia. Monet näistä kierroksista järjestetään hieman kauempana keskustasta, joten autoilemalla pääset sinne kätevästi ja sujuvasti. Ottamalla allesi vuokra-auton pääset myös näppärästi tutustumaan keskustan ulkopuolella sijaitseviin autenttisiin ja hurmaaviin ravintoloihin ja majapaikkoihin. Näin luot matkastasi ainutlaatuisen ja sinulle räätälöidyn elämyksen. Ota siis rohkeasti allesi vuokra-auto, ja tee reissustasi Brysseliin juuri sinun näköisesi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bryssel
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bryssel?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bryssel sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bryssel.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bryssel?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bryssel. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 5824 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M135i Aut.
BMW M135i Aut.
MINI Electric (100% Electric)
MINI Electric (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
Maserati Levante
Maserati Levante
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 840 Grand Coupé
BMW 840 Grand Coupé
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bryssel
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bryssel?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bryssel?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bryssel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bryssel

Näytä lisää