Auton vuokraus toimipisteestä Bryssel Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Bryssel Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bryssel Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Bryssel Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 1930 Zaventem, Belgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:30 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
06:30 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Bryssel Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamomme tarjoaa käyttöösi monipuolisia autonvuokrausta helpottavia palveluita Brysselin lentoasemalla. Voit muun muassa noutaa etukäteen varatun vuokra-auton aukioloaikojemme ulkopuolella tai valita haluamasi vuokra-auton Brysselin lentoasemalta iPhonesi avulla noudon yhteydessä. Kun päätät hoitaa autonvuokrauksen Brysselin lentoaseman toimipisteestämme voit valita käyttöösi suurkaupungissa helppokäyttöisen henkilöauton tai farmarin, upean urheilu- tai avoauton tai vaikkapa maasturin, jos tarkoituksenasi on suunnata maastoon kaupungin ulkopuolelle. Huomioi kuitenkin se, että emme takaa vuokra-autoista tiettyä merkkiä tai mallia, vaan valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Autovuokraus Brysselin lentoasemalla

Autovuokraus Brysselin lentoasemalla

Autonvuokraus Brysselin lentoasemalta, joka tunnetaan myös nimellä Zaventemin lentoasema (BRU) on oiva ajatus, sillä vuokra-autolla noin 12 kilometrin matka kaupungin keskustaan sujuu helposti ja vaivattomasti. Löydät toimipisteitämme myös kaupungin keskustasta ja halutessasi sinulla onkin mahdollisuus palauttaa ajoneuvosi myös toiseen toimipisteeseemme. Vuokra-ajoneuvon ohella voit hankkia meiltä käyttöösi myös joitakin käytännöllisiä lisäpalveluitamme, kuten esimerkiksi erilaisia turvaistuimia tai -kaukaloita tai vaikkapa lisävakuuksia jo valmiiksi kattavasti vakuutetun vuokra-auton suojaksi. Jotta pääsisit nauttimaan kaikista tarjoamistamme mahdollisuuksista, kuten valitsemasi menopelin nopeammasta noudosta, sinun kannattaa ehdottomasti varata vuokra-ajoneuvosi etukäteen esimerkiksi verkkosivujemme kautta, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa soittamalla meille, mikäli se vain on sinulle mahdollista.
Koe Bryssel vaivattomasti ratin takaa

Koe Bryssel vaivattomasti ratin takaa

Belgian pääkaupunki on upea ja kiinnostava kaupunkikohde, mistä löytyy belgialaisen suklaan ja vohveleiden ohella paljon nähtävää jokaiseen makuun. Vuokraamalla auton pääset kiertämään helposti upean kaupungin nähtävyyksiä ja lisäksi tutustumaan halutessasi alueeseen laajemminkin. Ajamalla matkasi taittuukin helposti vaikkapa kaupungin EU-alueelle tai lähelle ehdottomasti vierailemisen arvoista, upeaa Cinquantenairen puistoa. Lisäksi vuokra-autolla matka taittuu helposti hieman kauempana kaupungin keskustasta sijaitsevalle Atomiumille tai lukuisiin keskustan ulkopuolella sijaitseviin museoihin. Kaupungissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa myös upeaa, 1200-luvulta peräisin olevaa keskusaukiota Grande Placea eli Grote Marktia, jota reunustavat toinen toistaan loisteliaammat rakennukset sekä kuuluisaa, kansalliseksi symboliksi noussutta Manneken Pis -patsasta parin korttelin päässä aukiosta Rue de l'Étuve ja Rue du Chêne -katujen kulmassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bryssel Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bryssel Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bryssel Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bryssel Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bryssel Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 4308 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvo
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bryssel Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bryssel Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bryssel Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bryssel Lentoasema

Näytä lisää