Auton vuokraus toimipisteestä Antwerpen

 

Suosituin kohteessa Antwerpen

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Antwerpen alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Antwerpen

Osoite

Vosseschijn Straat 11, 2030 Anvers, Belgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00
La
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Antwerpen

Sixt Autovuokraamo Antwerpenissä palvelee sinua laadukkaasti ja luotettavasti

Sixt Autovuokraamo Antwerpenissä palvelee sinua laadukkaasti ja luotettavasti

Muodin ja timanttien mekkana tunnettu Antwerpen Belgiassa avautuu eteesi sujuvasti, kun hoidat autonvuokrauksen Sixtiltä Antwerpenin-toimipisteeltä! Se sijaitsee aivan Antwerpen-Luchtbalin rautatieaseman vieressä, ja pääset sinne myös päärautatieasemalta bussilla noin puolessa tunnissa. Antwerpenin kansainväliseltä lentoasemalta huristat paikan päälle vaikkapa taksilla noin vartissa. Antwerpenin toimipisteeltä voit lähteä näppärästi vaikka jo heti vuokra-auton allesi saatuasi tavoittamaan nähtävyyksiä, sillä se sijaitsee esimerkiksi Museum aan de Stroomin modernin museon ja monen muun museon lähellä. Lasten kanssa matkustaville Antwerpenin eläintarha on lyhyen ajomatkan päässä, kun taas shoppailijaa voivat kiinnostaa useat muotiliikkeet Meir-kadulla. Älä unohda nauttia belgialaisista vohveleista, siemailla olutta ja käyskennellä vanhan kaupungin pittoreskeillä kaduilla! Tavoitat kohteet kätevästi esimerkiksi taloudellisella Sixtin henkilöautolla, tai jos matkaat perheen kanssa, jollakin tilavista farmareistamme. Jos suuntaat Antwerpenistä kauemmaksi tutustumaan Belgiaan, voi maasturi tuoda matkaan mukavaa jykevyyttä. Urheiluautolla tai avoautolla tuot häämatkaan tai kihlausmatkaan ylellisen tuulahduksen, jonka voit kruunata pistäytymällä jossakin lukuisista koruliikkeistä. Pakettiautoon mahdutat mukaan myös erikoisemman kokoisia matkatavaroita, tai jos kuljetettavaa Antwerpenissä sattuukin tarttumaan mukaan enemmän. Klikkaile eteenpäin verkkosivuillamme ja tutustu tarjontaamme ja ajankohtaisiin tarjouksiimme!
Sixtin vuokra-autolla tavoitat Antwerpenin-toimipisteeltä koko kaupungin sujuvasti

Sixtin vuokra-autolla tavoitat Antwerpenin-toimipisteeltä koko kaupungin sujuvasti

Autonvuokraus on Antwerpenissä kätevä tapa edetä, kun sinun ei tarvitse murehtia paikallisliikenteen aikatauluista tai taksijonoista. Valitsemalla joitakin monipuolisista lisäpalveluistamme varaukseesi sinun ei tarvitse huolehtia myöskään yksinjäämistä mahdollisten ongelmien sattuessa, koska voit valita kauttamme esimerkiksi kolariturvan tai rengasturvan. Navigaattorilla löydät perille tilanteessa kuin tilanteessa, ja lisäämällä toisen kuljettajan tilaukseesi saat levähtää ajovastuusta, kun vuorottelet matkakumppanisi kanssa ratin kääntämistä. Voit suorittaa autonvuokrauksen jo etukäteen netissä ja valita haluamasi autoluokan, mutta huomaathan, että emme pysty takaamaan sinulle jotakin tiettyä mallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Antwerpen

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Antwerpen?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Antwerpen sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Antwerpen.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Antwerpen?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 346 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Antwerpen

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Antwerpen?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Antwerpen?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Antwerpen

Näytä lisää