Auton vuokraus alueella Antwerpen

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Antwerpen

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Antwerpen alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Antwerpen

Palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Antwerpenissa

Palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Antwerpenissa

Sixt Autovuokraamo Antwerpenissa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Voit valita monipuolisesta autokalustosta mieleisesi vuokra-auton, olitpa liikkeellä loman tai työn merkeissä. Hyvin varustellusta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja aina pienistä kaupunkiautoista suurempiin farmarimalleihin ja minibusseihin asti. Tarkista verkkosivultamme edulliset hinnat ja varaa sopiva vuokra-auto itsellesi jo tänään. Laadukas palvelu, laaja autovalikoima ja monet hyödylliset lisäpalvelut tekevät asiakkaastamme tyytyväisen asiakkaan. Voit valita vuokra-autosi koon tarpeittesi mukaisesti. Kompaktit autot ovat mainioita valintoja pienelle porukalle. Seurueen ja tavaramäärän kasvaessa tarjolla on suurempia sedan- ja farmarimalleja minibusseja unohtamatta. Urheiluautot ja premium-mallit tuovat ajoon mukavan ripauksen urheilullisuutta ja luksusta. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata. Autovuokraamomme Antwerpenissa tarjoaa myös lukuisia hyödyllisiä ja edullisia lisäpalveluja. Vakuutukseen saa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan sekä kolari-, rengas- ja lasiturvan. Voit myös nimetä itsellesi varakuljettajan ja vuokrata GPS-navigaattorin. Lapsiperheiden autonvuokraus Antwerpenissa on turvallista, sillä valikoimasta löytyvät vauvan turvakaukalot, lasten turvaistuimet ja korokeistuimet.
Tutustu vuokra-autolla Antwerpeniin ja sen ympäristöön

Tutustu vuokra-autolla Antwerpeniin ja sen ympäristöön

Belgian pohjoisosassa sijaitseva Antwerpen on maan toiseksi suurin kaupunki reilulla puolella miljoonalla asukkaallaan. Laajalle alueelle levittäytyvä satama on yksi Euroopan vilkkaimpia ja kaupungissa onkin harjoitettu kansainvälistä kaupankäyntiä yli viidensadan vuoden ajan. Vanha satama on mielenkiintoinen käyntikohde jo yksin miljöönsä puolesta. Historiallinen kaupunkikeskusta on näyttävine rakennuksine tutustumisen arvoinen. Keskusasema, kaupungintalo ja St. Jamesin kirkko ovat kolme mainitsemisen arvoista nostoa. Etenkin lapsiperheiden kannattaa kääntää vuokra-auto eläintarhaa kohden, joka on vajaan kolmen kilometrin päässä Schelde-joen rantaviivasta. 1800-luvulla perustetussa eläintarhassa aika kuluu liitäen maailman eri kolkista peräisin olevia eläimiä ihastellessa. Sopiva päivämatkan kohde on Belgian pääkaupunki Bryssel, jonne hurauttaa Antwerpenista noin tunnissa. Reissun aikana voi nauttia kaupunki- ja maalaismaisemista. Vuokra-autolla on helppo käydä myös reilun kahdenkymmenen kilometrin päässä De Schorressa, joka on 75 hehtaarin virkistys-, urheilu- ja tapahtumapaikka.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Antwerpen
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Antwerpen?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Antwerpen sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Antwerpen.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Antwerpen?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Antwerpen. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 262 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M135i Aut.
BMW M135i Aut.
MINI Electric (100% Electric)
MINI Electric (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
Maserati Levante
Maserati Levante
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 840 Grand Coupé
BMW 840 Grand Coupé
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Antwerpen
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Antwerpen?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Antwerpen?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Antwerpen?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Antwerpen

Näytä lisää