Auton vuokraus toimipisteestä Antwerpen Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Antwerpen Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Luchthavenlei 1, 2100 Antwerp, Belgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipaikassa Antwerpen Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Liikematkustajien suosimalla Antwerpenin lentokentällä autonvuokrauspalvelu Sixt toimii terminaalin välittömässä läheisyydessä. Pienemmän lentokentän etuna on, että kävelymatkat lennolta autolle ovat lyhyet. Valikoimissa on kattavasti erilaisia vuokra-autoja tarpeisiisi. Voit valita käyttöösi vuokra-autoksi vakaan henkilöauton tai tilavan farmarin. Tarjoamme myös vuokralle virtaviivaisia urheiluautoja sekä katseet kääntäviä avoautoja. Haastavissa maastoissa sopivin vuokra-auto on varmasti maasturi, jollaisia autonvuokrauksessamme Antwerpenin lentoasemalla luonnollisesti löytyy. Vuokra-auton palautus ja nouto autonvuokrauksen Antwerpenin lentoaseman toimipisteeseen on vaivatonta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Vuokra-autoihin on saatavilla lisävarusteina ajamista helpottava GPS-laite tai lisäturva yllättävien onnettomuuksien varalle. Pidäthän kuitenkin mielessäsi, että emme voi taata tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta vuokra-auton kategorian kyllä.
Antwerpin lentoasema palvelee joustavasti

Antwerpin lentoasema palvelee joustavasti

Autonvuokrauksemme Antwerpenin lentoasemalla sijaitsee pääaulassa. Nouto- ja palautuspiste on parkkihallissa P2. Lentokentältä on matkaa Antwerpenin kaupunkiin vain viisi kilometriä ja lentokentältä on liittymät moottoriteille E17 sekä E19 ja E313, joten voit startata matkasi vaivattomasti vuokra-autolla Antwerpenin lentoasemalta. Lentokentän vahvuus on sen kompakti koko ja sen myötä nopea check-in sekä lyhyemmät jonot turvatarkastuksessa. Lentoaseman palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan ja parkkeeraus on kohtuuhintaista. Lentokentältä lähtee reittilentoja Euroopan kaupunkeihin, mutta niiden lisäksi kenttää käytetään lomalentoihin, yksityislentoihin sekä lento-opetukseen. Kentän käyttöaste on viime vuosina ollut kasvussa.
Flaamien Antwerp on meren ja joen äärellä

Flaamien Antwerp on meren ja joen äärellä

Antwerp sijaitsee Scheldt-joen rannalla ja kivenheiton päässä Pohjanmeren rannasta. Meren läheisyyden ansiosta Antwerpenin satama on yksi maailman vilkkaimista, toiseksi suurin Euroopassa ja koko maailman mittakaavassa satama on 20 suurimman joukossa. Belgiassa autoilevien on huomioitava yksi maan erikoinen piirre: myös moottoriteillä pyöräily on sallittua. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi maailman vanhin eläintarha, useat kirkot sekä historiallinen kaupungintalo, joka on rakennettu 1500-luvulla. Kaupungissa sijaitsee myös maailman vanhin pörssitalo. Kaupunkia kiertävä 6-kaistainen moottoritie on yhteys Brysseliin, Hasseltiin, Liegeen, Ghentiin, Lilleen, Brugesiin ja Bredaan. Kaupunki on maan toiseksi suurin kaupunki ja välimatkaa suurimpaan ja Brysseliin on vain 45 kilometriä. Myös Alankomaat ovat lähellä, sillä etäisyyttä rajalle on vain 15 kilometriä kaupungista. Antwerpenistä välimatka on lyhyt muihin Euroopan kaupunkeihin ja esimerkiksi Pariisi sijaitsee vain 260 kilometrin päässä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Antwerpen Lentoasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Antwerpen Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Antwerpen Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Antwerpen Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Antwerpen Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Maserati Levante
Maserati Levante
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840 Grand Coupé
BMW 840 Grand Coupé
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 4 Series Coupé Aut.
MINI Electric (100% Electric)
MINI Electric (100% Electric)
BMW M135i Aut.
BMW M135i Aut.
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Antwerpen Lentoasema
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Antwerpen Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Antwerpen Lentoasema

Näytä lisää