Autonvuokraus
Gent
Piilota
Belgia // Gent
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gent

Sixt Autovuokraamo Gentissä palvelee sinua ammattitaitoisesti viikon jokaisena päivänä. Olitpa työn tai loman merkeissä liikkeellä, meiltä voit valita itsellesi sopivan ajopelin allesi. Autokalustostamme löytyvät niin taloudelliset perheautot kuin premium-luokan vuokra-autotkin unohtamatta suuremman kokoluokan maastureita ja minibusseja. Tutustu kilpailukykyisiin hintoihimme ja moniin lisäpalveluihin verkkosivullamme vaikka heti.

 
 • Gent

  Sixt Autonvuokraus
  Kortrijksesteenweg 1127c
  9051 Gent

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Monipuolisesti palveleva Sixt Autovuokraamo

Monipuolinen autovalikoima, laadukas palvelu ja valittavana olevat lisäpalvelut luovat pohjan onnistuneelle autonvuokraukselle Gentissä. Vuokra-autoja on tarjolla pienistä kaupunkiautoista lähtien. Suuremmat sedan- ja farmarimallit ovat oivia valintoja matkustaja- tai tavaramäärän kasvaessa puhumattakaan minibusseista, joihin mahtuu jopa yhdeksän hengen seurue. Tyylikkäät premium-luokan menopelit eivät puolestaan jätä ketään kylmäksi. Huomaathan, että voit varata itsellesi autoluokan, mutta tiettyä automallia tai -merkkiä emme voi taata. Autovuokraamomme Gentissä tarjoaa monia hyödyllisiä lisäpalveluja. Vuokra-autoon voi nimetä varakuljettajan ja tarvittaessa vakuutukseen voi ottaa lisäturvaksi muun muassa kolari-, lasi- tai rengasturvan. Myös lapsiperheiden autonvuokraus Gentissä onnistuu helposti, sillä valikoimasta löytyvät turvakaukalot vauvoille sekä turvaistuimet ja korokeistuimet lapsille.

Tutustu vuokra-autolla Gentiin ja sen ympäristöön

Historiaa huokuva Gent sijaitsee Belgian luoteisosassa ja se on ympäristöineen maan kolmanneksi suurin kaupunkialue. Keskiaikaiseen tunnelmaan pääsee käsiksi vierailemalla Gravensteenin linnassa, joka löytyy keskustan liepeiltä joen rannalta. Lähistöllä on myös useita vanhoja kirkkoja, joista näyttävin lienee noin tuhat vuotta vanha Saint Bavon katedraali. Paikallinen värikäs Graffiti-katu on näkemisen arvoinen käyntikohde keskustassa. Puutarhan ystävien kannattaa ajella vuokra-autolla yliopistolliseen puutarhaan, joka on keskustasta viitisen kilometriä etelän suuntaan. Urheilufanien on helppo jatkaa vielä toiset viisi kilometriä Ghelamco Arenalle, jossa kotipelinsä pelaa maineikas jalkapalloseura KAA Gent. Päiväajelukohteeksi voi vinkata Belgian pääkaupunki Brysseliä, jonne on reilun 50 kilometrin ajomatka. Samalla saa tuntumaa belgialaiseen maaseutuun. Jos merenranta kiinnostaa, se löytyy vastakkaisesta suunnasta noin 70 kilometrin ajomatkan päästä. Koko perheen suosikkipaikka kymmenen kilometrin päässä on Harry Malter -puisto, jossa on leikkialueita, tivolilaitteita ja eläintarha.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service