Autonvuokraus
Tuzla
Piilota
Bosnia ja Hertsegovina // Tuzla
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tuzla

Sixt Autovuokraamo Bosnia-Hertsegovinan Tuzlassa on paikka, jossa autonvuokraus on helpompaa. Tutustu tarjontaamme verkkosivuillamme ja valitse itsellesi sopivin vuokra-auto. Autovalikoimastamme löytyy erilaisia ajoneuvoja, erikokoisia henkilöautoja ja maastureita. Halusitpa sitten pienikulutuksisen auton tai tarvitset tilaa, löydät meiltä mieleisesi ajoneuvon. Asiakaspalvelumme palvelee sinua asiantuntevasti autonvuokraukseen liittyen, mikäli sinulla ilmenee jotain kysyttävää. Otathan rohkeasti yhteyttä.

 
 • Tuzla Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Dubrave bb
  75000 Tuzla

  ma. - su.05:00 - 23:00
  Juhlapyhä05:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Tuzlan Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokraus-asioissa

Voit helpottaa matkantekoasi tutustumalla saatavilla oleviin autokategorioihin ja lisäpalveluihin verkkosivuillamme tai asiakaspalvelumme avustuksella. Ajoneuvoja löytyy meiltä useammassa eri kategoriassa. Sixt Autovuokraamo voi valitettavasti vain taata tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Vuokra-automme ovat uusia ja tunnetuilta valmistajilta. Niissä on kattavat varusteet ja lisävarusteitakin on saatavilla. Ajankohtaisimman tiedon saat aina verkkosivuiltamme. Lisäpalveluilla voit täydentää vuokraustasi - jos haluat tutustua esimerkiksi laajemmalti Bosnia-Hertsegovinaan, navigaattori saattaa olla hyödyllinen. Perheen pienimmille on vaivatonta lisätä turvaistuimet ja jos teitä on useampi ajokortillinen, lisäkuljettajan valinta helpottaa ajotaakkaa. Me Sixt Autovuokraamossa haluamme, että matkasi todella onnistuu.

Tutki Tuzlaa tai ajele ympäri Bosnia-Hertsegovinaa vuokra-auto allasi

Yliopistokaupunki Tuzla sijaitsee Koillis-Bosnia-Hertsegovinassa ja siellä on noin 121 000 asukasta. Kaupungilla on pitkä historia, ulottuen jopa 1000 vuoden taakse. Alueella on perinteisesti louhittu suolaa, ligniittiä, ja kaupungin liepeille on keskittynyt siksi paljon teollisuutta. Tuzlasta on pääkaupunki Sarajevoon matkaa reilu 100 kilometria, joten tutkittavaa riittää Tuzlan lisäksi myös kaupungin ympärillä. Kaupungin suolakaivoksilta virtaava vesi kerääntyy Panonskon suolajärveen, joka onkin yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Sinne pääset helposti Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla ja siellä pääsee kesäpäivänä pulahtamaan.

Kaupungin lukuisat museot ja taidegalleria, sekä tietysti suolamuseo, palvelevat matkaajaa ja tyydyttävät kulttuurin nälkää. Aktiivilomailijalle lähin mielenkiinnon kohde voisi olla noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Kladanj, josta löytyy hiihtokeskus ja ravintoloita. Perheen kanssa matkustaessa lapset osaavat ainakin arvostaa päiväretkeä Sunnyland-huvipuistossa, jonne ajaa noin parissa tunnissa, joten aamulla liikenteeseen ja illemmalla takaisin. Me Sixtillä teemme kaikkemme, että liikkumisesi olisi mahdollisimman vaivatonta ja aikaa jäisi paikkojen tutkimiseen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service