Auton vuokraus maassa Bosnia ja Hertsegovina

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Bosnia ja Hertsegovina

Suosituin kohteessa Bosnia ja Hertsegovina

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Sarajevo Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Bosnia ja Hertsegovina

Ajokulttuuri Bosnia ja Hertsegovinassa

Ajokulttuuri Bosnia ja Hertsegovinassa

Sixt autovuokraamot Bosnia ja Hertsegovinassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja suosituimmilta automerkeiltä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, useita toimipisteitä toimivin aukioloajoin sekä osaavan asiakaspalvelun joka mielellään vastaa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin koskien autonvuokrausta Bosnia ja Hertsegovinassa. Kattavasta valikoimastamme löydät kompaktit ja kaupungin vilskeeseen sopivat sedanit ja isommalle porukalle sopivat minibussit, jolla matkustatte koko porukka yhdessä paikasta toiseen. Sixt autovuokraamot Bosnia ja Hertsegovinassa tarjoavat myös vuokra-autoja koko perheelle, kuten kätevät farmarimallit sekä citymaasturit tilaa arvostavalle. Mikäli haluat panostaa ajokokemukseesi hieman enemmän, tutustu myös valikoimaamme urheiluautoja. Sixt autonvuokraus Bosnia ja Hertsegovinassa tarjoaa myös premium-mallimme. Huomioithan kuitenkin että emme voi varausvaiheessa taata tiettyä automallia, ainoastaan tietyn autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisäpalveluita nettisivuillamme. Varaa vuokra-auto Bosnia ja Hertsegovinassa helposti netistä! Bosnia ja Hertsegovina tarjoaa upeita maisemia, mutta sinne autolla suuntaavan kannattaa tutustua etukäteen maan ajokulttuuriin ja sen säännöksiin. Paikallisten ajotapa saattaa vaikuttaa melko uhkarohkealta ja värikkäältä, mutta siihen tottuu nopeasti ajamalla rauhallisesti ja sääntöjä noudattaen. Maassa on verrattain uudet ja hyvässä kunnossa olevat tiet ja myös katujen kyltit sekä tienviitat ovat oikeissa paikoissa ja selkeästi ohjaavat oikeaan paikkaan. Erityisesti vuoristoteillä korkeuserot voivat olla huimia eikä kaiteita ole, mutta maisemat ovat sitäkin upeammat. Kaupunkien ulkopuolella tiet saattavat olla huonommassa kunnossa ja tiellä saattaa harhailla lehmiä tai muita eläimiä.
- Maassa on oikeanpuoleinen liikenne ja kaikkien autossa olijoiden on käytettävä turvavyötä.
- Myös puhelimeen puhuminen ajaessa on kiellettyä.
- Ajamista kannattaa monesti välttää pimeän aikaan.
- Nopeusrajoitukset vaihtelevat 50km/h ja 100km/h välillä ja rajoituksia kannattaa noudattaa, sillä pienestäkin ylinopeudesta saattaa helposti saada sakot.
Autonvuokraus Bosnia ja Hertsegovinassa on kätevä tapa tutustua maahan!
Näe kaunis Mostar ja henkeäsalpaavat maisemat

Näe kaunis Mostar ja henkeäsalpaavat maisemat

Bosnia ja Hertsegovina tarjoaa upeita maisemia ja maassa näkee edelleen yli 20 vuotta sitten päättyneen sodan jälkiä. Tutustumisen maahan voit aloittaa esimerkiksi vuokraamalla auton maan pääkaupungista, Sarajevosta, jossa elämä jatkuu lähes kuten kymmeniä vuosia sitten. Sodanarvet ovat edelleen nähtävissä katukuvassa, taloissa on luodinreikiä ja kaduilla on punaisiksi maalattuja kranaattien jälkiä eli Sarajevon ruusuja. Kaupunki tarjoaa myös upeaa arkkitehtuuria, jossa yhdistyy niin ottomaanien kuin myös Itävalta-Unkarin ajanjakso. Sarajevossa muista erityisesti tutustu vanhaan kaupunkiin sekä keisarin moskeijaan. Sarajevosta taitat ajomatkan idylliseen Mostarin kaupunkiin noin parissa tunnissa. Mostarissa näkemisen arvoisia ovat vanha kaupunki sekä Stari Most, joka 1500-luvulta peräisin oleva silta joka osittain tuhoutui sodassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Bosnia ja Hertsegovina

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bosnia ja Hertsegovina?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bosnia ja Hertsegovina sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bosnia ja Hertsegovina.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bosnia ja Hertsegovina?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 993 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Bosnia ja Hertsegovina

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bosnia ja Hertsegovina?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bosnia ja Hertsegovina?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Bosnia ja Hertsegovina

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Bosnia ja Hertsegovina

Näytä lisää